Foto: Yui Mok/TT, Shutterstock

Meghan och Harrys anställda säger upp sig på löpande band – därför vill de inte arbeta för paret

Meghan Markle och prins Harry verkar ha svårt att behålla sina anställda.

Efter bara några månader på jobbet flyr nu nya stabschefen för Archewell, Josh Kettler, skeppet.

Det brittiska kungahuset har på senare tid stått inför många olika utmaningar.

Inte minst när det gäller den infekterade relationen med prins Harry och Meghan Markle, som riktat skarp kritik mot kungahuset vid flera tillfällen senaste tiden.

De har ställt upp i olika intervjuer, och i samband med Harrys bok ”Spare” som kom ut 2023 skadades relationen kungafamiljen rejält.

Meghan blev under tiden som de befann sig i Storbritannien populär bland allmänheten, men bakom stängda dörrar verkar det ha sett annorlunda ut.

Anställda har tidigare anklagat Meghan och Harry för att behandla personalen dåligt, och 2022 publicerade London Times kungliga korrespondent Valentine Low en bok där det framkom att en anställd ska ha blivit ”helt förkrossad” av arbetet.

Även i efterhand har den avlidna drottningens tidigare pressekreterare, Samantha Cohen, talat ut om att det ska ha varit en tuff arbetsmiljö.

18 personer har sagt upp sig sedan 2018

Detta är något som paret själva förnekat, men det verkar helt klart som att de har svårt att behålla sina anställda.

Nya stabschefen för Archewell, Josh Kettler, hann bara vara 3 månader på sin post innan han sade upp sig, något även Allt om kungligt rapporterat om.

Det gör honom till den 18:e personen som säger upp sig från att arbeta för paret sedan 2018, varav 9 varit från Archewell.

– Under hela tiden jag jobbade där tror jag inte att jag hörde en enda dåvarande eller tidigare anställt i deras personal säga att de skulle säga ja till jobbet om de fick frågan på nytt, har en tidigare anställd sagt till Daily Mail enligt sajten.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev