Sven-Erik Sjögrens intima semester med 44 år yngre kärleken

Sven-Erik Sjögren förälskade sig i 44 år yngre Julia Moritz efter ”Hotell Romantik”.

Nu har paret tillbringat sin första sommar ihop och delar med sig av upplevelsen.

– Det var jättefint, säger Sven-Erik till Expressen.

Sven-Erik Sjögren var en uppmärksammad deltagare i årets ”Hotell Romantik”. Programmet går ut på att äldre människor ska hitta kärleken sent i livet genom att dejta på ett hotell.

För Sven-Erik blev det dock ingen romantisk tripp, istället åkte han hem lika singel som han kom dit.

Hittade kärleken i 44 år yngre kvinna

Väl på hemmaplan skulle däremot all vända för profilen. Hans medverkan gjorde att en 28-åring från Kristianstad, Julia Moritz, fick upp ögonen för honom och hon bestämde sig för att skriva.

– Jo, men det var väl det, att han är helt galen. Jag tyckte han var jätterolig, han sa sådana repliker som bara fick en att skratta. Jag tyckte han var jätteskön, han stack ut bland de andra där, har hon berättat för Afterwork TV.

Sven-Erik nappade på meddelandet, trots ålderskillnaden.

– Julia skrev till mig och det var jättetrevligt. Så noterade hon någonting jag nämnt vid något tillfälle, att jag inte dejtar kvinnor under 55 år. Då skrev hon lite käckt sådär ”vad tror du om en som är född 95 då?” Och så sade jag att jag kunde göra undantag, naturligtvis, säger han till sajten.

Sven-Erik Sjögrens kärleksresa med flickvännen Julia Moritz

Nu har Sven-Erik tillbringat sin första kärlekssommar med nya flickvännen och det har minst sagt varit ett äventyr. De har åkt motorcykel från Sven-Eriks hemstad, Göteborg, till de norska bergen.

– Vi har varit i Gaustablikk och var över trädgränsen. Det var jättefint, berättar Sven-Erik för Expressen och Julia fyller i:

– Vi har åkt motorcykel hela dagen i dag. Och vi har varit uppe i bergen och sett djuren.

Sven-Erik har en vana att åka motorcyklar men för Julia var det här första gången, men hon meddelar att Sven-Erik var en säker förare och att allt gick bra. Men det var ett tillfälle där Julia kände sig rädd.

– Jag skulle gå fram och kolla på de här lammen och då kom fåren och gick mot mig. Så jag trodde att jag skulle bli anfallen och det tyckte Sven-Erik var jätteroligt, berättar 28-åringen för Expressen.

Det låter verkligen som en underbar semester!

Vi önskar er all lycka, Sven-Erik och Julia.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev