Pernilla Månsson Colt visar stolt upp första barnbarnet

Att få barnbarn för första gången är en för de flesta en nästintill obeskrivlig känsla. Pernilla Månsson Colt fick nyligen ta del av den upplevelsen när hennes äldsta son blev pappa.

Nu visar hon upp dubbel lycka på Instagram genom en ny bild med barnbarnet under sonen Gabriels födelsedagsfirande.

I tre decennier har Pernilla Månsson Colt förgyllt tv-rutan med sin oslagbara mysfaktor. Hon är mest känd för sin roll i SVT:s succéprogram ”Trädgårdstider”, där hon i många år har delat med sig av sina bästa trädgårdstips och inspirerat tittare att skapa vackra utomhusmiljöer.

Tidigare i år sändes den 13 säsongen av programmet, där Pernilla återigen spelade en central roll i de 9 avsnitten som visades. Säsongen tog slut i slutet av våren men det har inte varit en stillsam tid för Pernilla för det.

Pernilla Månsson Colt har blivit farmor för första gången

Det har nämligen hänt en hel del på det privata planet för programledaren. Pernilla, har varit gift med maken Stellan i hela 25 år, kunde nyligen glädjas över att ha nått en stor milstolpe i livet.

Makarna har två gemensamma barn i sönerna Gabriel, 27, och Noel, 17 och den äldste sonen blev nyligen pappa för första gången. I förlängningen innebar det att Pernilla numera kan titulera sig som farmor.

Även om Stellan redan nått milstolpen med sina två barn från en tidigare relation var det en lycklig dag för båda två.

Stor dag! Idag blev dessa två farmor o farfar! Farfarn för tredje gången, men hon farmorn gör debut! Världens vackraste Isolde kom till världen och föräldrarna Gabbe och Bea är både glada, trötta och superstolta. Och jag blev alltså farmor! Smaka på ordet, farmor. Livet är förunderligt stort. Tacksam.”, skrev Pernilla på Instagram när hon bröt nyheten.

Pernilla Månsson Colt visar upp barnbarnet

Bilden som Pernilla delade då var endast med maken Stellan och sedan dess har programledaren inte uppdaterat om något kring det nya barnbarnet – fram till nu.

I samband med sonen Gabriels födelsedag delar nu Pernilla en ny bild där han håller i Pernillas barnbarn och pussar bebisen på huvudet.

Världens bästa Gabbe fyller år idag! Vi älskar dig månen och tillbaka!
… inte minst för att du gjort mig till farmor…
”, skriver Pernilla.

Stort grattis till Gabriel, och till dig Pernilla som får fira farmors-lyckan!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev