Carina Lidboms nya kärleksbesked – har träffat lyckan i utlandet: ”Jag är kär”

Skådespelaren Carina Lidbom är kanske för de allra flesta framför allt känd som mamma till karaktären Sune.

Nu berättar hon mer om sin hemliga älskare.

Carina Lidbom, 67, är skådespelaren som genom åren medverkat i mängder av filmer, tv-serier och teaterpjäser.

Hennes kanske mest kända roll är som mamma i julkalendern Sunes jul och den efterföljande filmen Sunes sommar. Men hon har även gjort sig känd för roller i bland annat Rederiet, Sjukan samt i Detta har hänt.

I sommar så har hon spelat i farsen “Oj då, en till”, som är en sommarteater i Kalmar som hon satt upp tillsammans med bland andra Robert Gustafsson och Ola Forssmed.

Bakom kulisserna så är Carina Lidbom bosatt på Värmdö i Stockholm. Men hon har även ett hus i Bulgarien sedan flera år tillbaka.

– Jag åkte dit 2007 och förälskade mig i stället. När jag kom hem ringde min bästis och frågade hur jag hade haft det. “Jättebra”, svarade jag. Sedan frågade hon om jag hade köpt någon väska, hon vet att jag alltid köper väskor. Jag svarade: “Ja, en väska blev det. Och så ett par skor – och så ett hus!” Hon trodde jag skämtade…, säger Carina till Hänt.

Har hittat kärleken

Carina Lidbom har alltid varit hemlig med sina relationer och har inga egna barn. Men sedan en tid tillbaka har hon träffat kärleken. Han kommer från ett annat land men Carina vill inte avslöja för mycket, förutom att han inte kommer från Bulgarien ”som alla tror”.

– Grejen är att jag är väldigt försiktig när jag pratar om relationer. Jag har aldrig velat ha barn och flytta ihop och sådana grejer. Någonting vill jag ha privat. När jag är i en relation så vill jag inte basunera ut det. Även om jag är kär så vill jag inte att han ska “pekas ut”. Om vi däremot går längre, och tar ett till steg till i relationen, eller vad jag ska säga, då kommer jag tala om det, berättar Carina för Hänt.

Vad härligt för dig Carina! All lycka till dig!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...