Foto: TV4/ Instagram/TV4

Steffos uppgörelse med hustrun Caroline Törnquist

TV4-profilen Steffo Törnquist och hans hustru Caroline har varit gifta i många år.

Men innan de gifte sig såg paret till att skriva under ett viktigt avtal.

Steffo är idag ett välkänt ansikte för hela svenska folket. Inte minst är vi vana att se honom i TV4:s ”Nyhetsmorgon” där han blivit en självklar del av programledargänget.

Nyligen fick programmet besök av en alldeles speciell gäst- nämligen Steffos hustru Caroline. Hon arbetar som jurist och besökte studion för att prata om skilsmässor.

Bland annat kom de då in på äktenskapsförord och att det är viktigt att ha koll på ekonomin i händelse av en skilsmässa.

– Det är väldigt individuellt. Men jag tycker inte det är fel att man diskuterar; behöver vi ha ett äktenskapsförord? Det finns dem som behöver ha för att de är delägare i en firma. Det kan vara att den ena parten har ärvt väldigt mycket med villkor om enskild egendom, säger Caroline i programmet enligt Hänt.

Steffos äktenskapsförord med Caroline

Vad gäller hennes och Steffos relation så skrev de äktenskapsförord innan de gifte sig.

Paret har en noggrann överenskommelse i syfte att skydda sina tillgångar. I podcasten ”Fördomspodden” har Steffo tidigare berättat om beslutet.

– Min hustru sa att om vi ska flytta ihop och gifta oss är det en akt av kärlek att vi reglerar allting i papper precis som vi vill ha det, förklarade han då enligt Expressen:

– Jag har gått på minor genom åren. Jag är rätt så gammal, har haft några relationer och gjort bort mig i samtliga sammanhang.

Enligt tidningen står det bland annat i avtalet att: ”…all egendom som vi var för sig nu äger, samt all egendom som vi var för sig kan komma att förvärva i framtiden på vad sätt de må, skall vara vars och ens enskilda egendom i äktenskap”.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev