Amandas tunga ord om tiden isär från Bonde-Chris

Christopher Sjöblom och Amanda Ruud fann varandra efter många omvägar i ”Bonde söker fru – jorden runt.” Nu skriver Amanda om hur tufft det kan vara med distansförhållande på sin Instagram.

I TV4:s populära program ”Bonde söker fru – jorden runt” fick vi under senaste säsongen följa bland annat Chris Sjöbloms jakt på kärlek.

Mycket hann hända under säsongens gång på vingården i Napa Valley, USA. Inför slutvalet stod Chris inför ett väldigt tufft beslut där han tillsist valde brevskrivaren Johanna.

Deras romans blev dock kortvarig. Det fungerade inte med distansen som fanns, och snart visade det sig helt enkelt inte vara rätt.

Fann kärleken i Amanda

Men kärleksresan för Christopher slutade inte där. Istället valde han nämligen att återuppta kontakten med Amanda som varit den sista att bli bortvald i programmet.

– Han tog kontakt med mig för drygt fem månader sedan och vi träffades i Stockholm. Han stannade i tre veckor, vi blev ett par och efter det åkte jag ner till honom. I dag är kärleken mellan oss superstark och vi kämpar oss igenom utmaningarna med distansen, helt enkelt, har hon sagt till kanalen.

Sedan dess har kärleken spirat mellan dem och paret delar ofta med sig av fina hälsningar och inlägg till varandra på sociala medier.

Självklart är det tufft att vara på två olika platser- Amanda i Sverige och Christopher i USA. Men att kärleken mellan dem är stor råder det inga som helst tvivel om.

”Nu och för alltid”

Nu har Amanda delat med sig av några känslosamma ord om saknaden.

”Det finns så mycket jag vill säga till dig. Om dig. Det finns en mängd beslut jag ångrat. Men när du kom tillbaka i mitt liv och jag släppte in dig i mitt hjärta, är något jag aldrig kommer att ångra. Du är mitt stöd i allt, min bästa vän, min största saknad och det bästa beslutet jag tagit. Inte en sekund passerar utan dig. Du fyller mina tankar, saknaden svider men tankarna på dig gör mig alltid lite starkare,” skriver hon och fortsätter:

”Att vakna på morgonen är inte längre jobbigt för jag vet att jag får höra din röst igen. Älskar att öppna brevlådan nu för trots räkningar hittar jag ofta ett brev från USA med din parfym på. 8 419 km. 12 timmars flygresa. Jag vet att distansen finns där och en spontan kram vid behov är omöjligt. Men distans är tid och jag vet att tiden vi spenderar isär nu kommer knappt märkas om fem, tio eller tjugo år.
Jag älskar dig Christopher ’Vin-bonden’ Sjöblom. Nu och för alltid.”

I kommentarsfältet har Christopher i sin tur svarat på de kärleksfulla orden:

”MEN DUUUU! Vilken otroligt sätt att vakna här på andra sidan värden. Jag älskar dig Amanda så så mycket,” skriver han.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev