Foto: TV4

Därför möts Lotta Engberg och Daniel Norberg av kritik – efter beteendet i Bingolottos direktsändning

Bingolotto är tillbaka med Lotta Engberg och Daniel Norberg.
Då möts programmet av tuff kritik.

Från ”Bingolottos sommarkväll” – till Bingolotto.

Nu är höstens tv-tablå här, och i TV4 märks det genom att Agneta Sjödins och Casper Janebrinks sommarversion av klassiska spelprogrammet bytts ut mot den ordinarie varianten. På söndagkvällen var det åter Lotta Engberg och Daniel Norberg som höll i trådarna och ropade ut bingonummer, intervjuade gäster och skapade god stämning i studion.

Programmet bjöd bland annat på skönsång från A Show Larger Than Life – en pojkbandsförställning som visas på Rondo i Göteborg i höst med bland andra David Lindgren, Boris René, Erik Segerstedt och Mattias Andreasson.

Många tittare var laddade inför kvällen.

– Är redo och ser fram emot att få spela igen, skrev exempelvis en tittare via Bingolottos Facebook-sida.

– Ska bli roligt att spela Bingolotto, skrev ytterligare en tittare.

Samtidigt hamnade förstås bingospelet i fokus som sig bör när det kommer till just Bingolotto. Efteråt riktade flera tv-tittare dock kritik mot inslaget – och det av en särskild anledning.

Det är via programmets sociala medier som flera tittare nu väljer att ta bladet från munnen och lufta sina sanna åsikter. Många menar att det pratas för mycket – under själva bingospelet.

– För mycket snack när bingospelet är igång, hör ju knappt vilka nummer som ropas ut, skriver en tittare på Bingolottos Facebook-sida.

– … Håller med till 100% väldigt mycket kacklande! skriver en annan tittare.

– På tok för mycket snack när bingospelet är igång. Man hör ju knappt vilka nummer som ropas ut.. Ni MÅSTE be era gäster vara tysta samt sänka Bingomusiken, skriver en tredje tittare i en kommentar till programmets Facebook-sida och fortsätter:

– Är MÅNGA som hör dåligt och som behöver koncentrera sig. Snälla snälla Bingolotto. Vi är MÅNGA som hör dåligt och som upplever snacket som störande.

Ytterligare en tittare beskriver vad som är mest eftertraktat med Bingolotto:

– Att dom är tysta när man spelar bingo och inte sitta i nynna.

Vad tycker du om denna kritik mot Bingolotto? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...