Bonde-Dino ställer in sin medverkan i nya Bonde söker fru

Olivbonden Dino Choreftis syntes till i förra säsongen av ”Bonde söker fru – Jorden runt”.

Därför tänker han nu inte ställa upp i ”Bonde söker fru – Andra sommaren”.

I den senaste säsongen av Bonde söker fru – Jorden runt fick vi följa tre bönders sökan efter kärleken. Bönderna bestod Chris, Anders och Dino.

Vinbonden Chris i Kalifornien, som efter att relationen med Johanna brakat ihop hörde av sig till Amanda, som han hade dumpat. Nu har de varit ett par sedan dess.

Travbonden Anders i Frankrike valde Charlotte, men där blev det aldrig några gnistor.

Och för olivbonden Dino Choreftis på Rhodos så föll valet till slut på Olivia. De dejtade en stund efter inspelningen, men i och med distansen samt efter att Dino varit med om en allvarlig MC-olycka så rann kärleken ut i sanden.

Avstår ”Andra sommaren”

Lagom till våren så kommer Bonde söker fru – Andra sommaren att sändas på TV4. Fem bönder från tidigare säsonger får en ny chans att finna kärleken. En av dem var från början Dino. Men nu meddelar Linda Lindorff på Instagram att Dino har dragit sig ur.

Dino är inte längre med i Andra sommaren! Det är många som undrar över var Dino tagit vägen och ja han är på Rhodos. Det var hela tiden tänkt att presentera fem bönder och sedan följa fyra – därmed att en skulle hoppa av”, skriver Linda.

Dino valde själv att avstå då han inte känt att det klickat med någon av brevskrivarna.

Dino sa från början att ifall han kände att det inte fanns nån riktigt stor kärlekspotential i brevhögen så var det bättre för honom att avstå. Så blev det. Dino fick jättemånga fina brev av fantastiska tjejer men han kände inte riktigt det där klicket. Så Dino lämnade sin plats men…han har inte gett upp hoppet om kärlek och jag har en känsla av att den kommer att dyka upp snart!”, skriver Linda vidare.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev