Foto: TV4

Tittarna rasar mot TV4:s nya program – hemska anledningen bakom ilskan mot ”The Challenge”

I TV4:s senaste realityprogram ”The Challenge” gör ett gäng realitystjärnor från andra program upp om vem som är den bästa tävlande.

Så har programmet tagits emot av tittarna.

Sedan ett tag tillbaka har TV4 lanserat sitt senaste realityprogram som går under namnet The Challenge. Programformatet kommer ursprungligen från USA där det har gått sedan många år tillbaka. Och nu har konceptet nåt Sverige.

I programmet får vi följa med när ett gäng realitystjärnor från tidigare säsonger av ”Robinson”, ”Farmen” ”Bachelor” och ”Bachelorette” gör upp om vem som är Sveriges bästa realitystjärna. Allt under ledning av programledaren Pischa Strindstedt.

Genom en lång rad tävlingar, som är både fysiskt och psykiskt krävande, så får deltagarna utmana både sig själva och varandra. Och som i många andra realityprogram så är det sociala spelet viktigt även här.

Tittarnas tankar om programmet

Men så vad tycker tittarna om ”The Challenge” så här långt? Nöjeslivet valde att ställa frågan på Facebook och det visade sig att åsikterna om programmet verkligen går isär bland folk. En del älskar det medan andra tycks ha väldigt svårt för programidén.

Skitprogram. Som alla svenska utmaningsprogram, så ska det supas o paktas. Det skulle dessutom varit okända som va med”, anser en person som kommenterat programmet.

Ett av dom bästa program jag sett”, tycker en annan.

Jag kollar. Gillar inte språket som de har men programmet ger lite spänning”, skriver en tredje.

Som ett stort fylleslag med omogna ungdomar som bara vill synas”, skriver en fjärde person.

Vad tycker du om ”The Challenge”? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta om din åsikt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...