Anna Skipper lämnade landet och försvann – hur hälsocoachen lever idag förvånar

Anna Skipper blev känd då hon dök upp som programledare för tv-programmet ”Du är vad du äter”.

Efteråt följde svårigheter med både skilsmässa och rättegångar – så lever stjärnan i dag.

Anna Skipper, 56, blev rikskänd med programmet ”Du är vad du äter” som började sändas på TV3 2005 och som senare sändes på TV4+/Sjuan. Anna ledde programmet fram till 2012.

I ”Du är vad du äter” kom Anna Skipper hem till folk och hjälpte dem att få mer hälsosamma kost- och motionsvanor. Programmet möttes av en del kritik, bland annat för Annas metoder och inte sällan ganska elaka sätt mot deltagarna.

Dock blev det en riktig tittarsuccé som många minns än i dag, snart 20 år sedan premiäravsnittet.

Efter att Anna Skipper slutade att leda programmet så tycktes det nästan som att hon gått upp i rök. Men bakom kulisserna förde hon flera kamper under ett antal år.

Annas tvister i rätten

Medan programmet ännu sändes 2012 så stämde Anna Skipper hälsobutikskedjan Life på tre miljoner kronor. Anledningen var att Anna menade att hon marknadsfört deras produkter. Anna förlorade dock i rätten och hennes bolag krävdes att betala 1,2 miljoner kronor i rättegångskostnader.

Samma år så skilde sig Anna Skipper från maken Olof Skipper, efter 16 år som gifta. Tillsammans hade de innan lånat tre miljoner kronor av Annas svärmor för att köpa en lägenhet i Turkiet. De vart tvungna att betala tillbaka de pengarna. Utöver det så stämde Anna och Olof Danske bank på 450 000 kronor, vilket resulterade i att paret förlorade.

Hittade kärleken på nytt

Men trots de flera nederlagen så skulle turen snart vända för Anna Skipper. Senare träffade hon sin nuvarande make, den holländska affärsmannen Bob Evertse. De gifte sig på en grekisk ö 2015 och Anna flyttade till Nederländerna.

Anna är grundare av kryddföretaget ”Epic Spice” och har de senaste åren arrangerat flera hälsoresor.

I juni firade hon dessutom nioårig bröllopsdag med maken Bob!

Hoppas allt är bra med dig Anna!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...