Foto: Instagram @4annaanka/TV3

Anna Ankas nya besked med 20 år yngre maken David – visar upp lyckan: ”Vi har klarat stormar”

Anna Anka och maken David Johansson firar femårig bröllopsdag.
– I dag sätter vi upp nya mål för de kommande fem åren, skriver Anna.

Skånetjejen Anna Anka föddes i Polen och växte upp i Bjuv dit hon kom som liten flicka med familjen. På 1990-talet gick flyttlasset över Atlanten till USA där en karriär som fotomodell väntade runt hörnet. Samtidigt landade hon också roller som statist i kultförklarade komedifilmen ”Dum och dummare”, och i den för tiden mycket populära tv-serien ”Baywatch” där David Hasselhoff och Pamela Anderson var de stora stjärnorna.

Och på tal om stjärnor – som personlig tränare kom Anna Anka i kontakt med kändisar som Diana Ross.

År 2008 gifte hon sig med en annan mycket känd sångare, nämligen den 30 år äldre pop- och jazzartisten Paul Anka. Deras relation blev mycket omskriven i veckotidningarna, och de fick en son tillsammans innan uppbrottet var ett faktum 2010.

Det var också under de här åren som Anna medverkade i TV3:s populära realitysåpa ”Svenska Hollywoodfruar” med bland andra Maria Montazami och Gunilla Persson. Här blev det stor dramatik och Anna väjde inte från att vädra sina, ibland kontroversiella, åsikter.

Nu är Anna Anka lyckligt gift med 20 år yngre maken David Johansson. Paret visade upp sin vardag och kärlek i TV4-produktionen ”Mauri – vad hände sen?” i fjol.

– När David och jag träffades uppstod den här kemin som bara händer en gång i livet. Man kunde se gnistorna i rummet, sade Anna Anka då.

– Jag är så ung i mig själv, han är så mycket äldre i sig själv. Den här blandningen blir perfekt. Det är som att jag är den unga i vår relation med min energi, sa Anna Anka i en intervju med tidningen Expressen 2021.

Och nu har paret all anledning att fira!

Firar 5-årig bröllopsdag med maken David

I dagarna har Anna och David nämligen kunnat uppmärksamma sin femåriga bröllopsdag!

– Vårt 5-årsjubileum markerar en viktig milstolpe. Vi har klarat stormar, övervunnit utmaningar, precis som träde svajar vi och böjer oss med vinden och visar motståndskraft inför varje dag med upp- och nedgångar. Du är mitt hjärtas kompass som vägleder mig genom denna otroliga resa som kallas äktenskap, skriver Anna Anka på Instagram om sitt liv med maken.

Och det står klart att paret är upp över öronen förälskade. Nu tar de sikte på framtiden tillsammans.

– I dag sätter vi upp nya mål för de kommande fem åren. Förstärker vårt engagemang genom att vara gränslösa. Efter ett halvt decennium ihop och med ett helt liv kvar, visar detta att vår kärlek är stark som strömmen. Skål för oss, ett äktenskap fyllt av skratt, lycka, kärlek, visdomar och oändliga äventyr. Jag älskar dig villkorslöst, skriver Anna till en bild med David.

Så fint. Stort grattis på bröllopsdagen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev