Foto: TT/Shutterstock

Harrys okända krav på William – bara då kan han försonas med brodern

Prins Harry lämnade för några år sedan sina kungliga uppdrag för det brittiska kungahuset – och lämnade en rad skandaler efter sig.

Harry har tidigare varit öppen för att representera kungahuset igen – men då har han ett krav på sin bror William.

Under de senaste åren har det varit stormigt mellan Harry, hustrun Meghan och kungahuset. Sedan paret valde att lämna sina kungliga ämbeten och flytta till Kalifornien har kontakten varit minimal.

Relationen blev knappast bättre efter att Harry släppte sin självbiografi ”Den andre”, där han avslöjar flera hemligheter om sina kungliga familjemedlemmar. Därför är det extra svårt för Harry att kunna göra en comeback till kungahuset.

Det är inte minst brodern William som tagit ett starkt avstånd från Harry i och med allt som skett efter att Harry och Meghan valde att lämna.

Tidigare i år kom det fram att både kung Charles och prinsessan Kate Middleton genomgår behandling för cancer.

Sedan dess har prins William och drottning Camilla fått stiga fram desto mer för att ta ansvar för de många kungliga uppdragen och stå som representater för monarkin.

Harrys krav på William

Tidigare har det rapporterats om att prins Harry varit öppen för att rycka in som representant för det brittiska kungahuset, ifall han skulle få frågan av pappa kungen. Enligt The Mirror så har vänner till Harry avslöjat att han är väldigt mån om att förbättra sin relation till Charles, särskilt med tanke på hans försämrade hälsa.

Harry har dock ett krav på William ifall det skulle bli aktuellt för Harry att hoppa in och representera kungahuset medan Charles och Kate genomgår behandling – han kräver nämligen en ursäkt från sin bror.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev