Foto: Instagram, Alexandra Gripenhoftner From/SVT

Sofia Rågenklints stora kärlekslycka – nya pojkvännen

Sofia Rågenklint berättar nu i en intervju med Amelia om sin härliga kärlekslycka med nya pojkvännen.

Sofia Rågenklint blev känd 2001 efter att ha deltagit i ”Fröken Sverige,” men idag är hon främst förknippad med programmet ”Fråga doktorn.”

På det privata planet var hon under många år ihop med artisten Patrik Isaksson. Relationen präglades av många vändningar med flera uppbrott och återföreningar. De hann gifta sig, skiljas, bli ihop igen och skaffa barn innan de gick skilda vägar år 2011.

Sofia har tidigare beskrivit uppbrottet som ett ”sorgearbete” och berättat att det tog tid att komma över det.

– Det tog ett år, kan man nog säga. Det handlar ju om ett slags sorgearbete, har hon tidigare sagt till tidningen Topphälsa enligt Expressen.

Sofia Rågenklint om nya kärleken

Idag har dock båda två gått vidare. Patrik lever tillsammans med Linda Isaksson och Sofia var tidigare förlovad med Jonas Nemeth, men de separerade efter nio år tillsammans.

Nu har hon dock funnit kärleken på nytt och i en intervju med Amelia berättar hon om den stora glädjen.

– Någon som jag tycker väldigt mycket om och trivs väldigt bra med. Han är världens finaste, men håller sig gärna undan offentlighetens ljus, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag hade bestämt mig för att leva själv och det här var ingenting jag hade förväntat mig. Jag mådde så bra och hade inte en tanke på att träffa någon. Mina väninnor brukar säga att det oftast är då de dyker upp, när man är glad och nöjd med att vara singel. När man däremot letar och letar hittar man ingen.

Så härligt, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...