Foto: TV4

Eva Rydbergs barnbarn överraskar i ”Vilket liv!”

Eva Rydberg får vara med om många härliga överraskningar under söndagens hyllning i ”Vilket liv!”. Men lite extra speciellt är det såklart att se barnen och barnbarnens fina framträdande.

Det är få personer som underhållit på scenen och fått publiken att vika sig av skratt på samma sätt som Eva Rydberg.

Hon är en sann humorlegend och genom åren har vi fått se henne i mängder av olika format.

Dans, komedi, skådespeleri, teater, tv, sång och underhållning är verkligen Evas melodi och på scenen är där hon trivs som bäst.

Eva Rydberg i ”Vilket liv!”

Men på det privata planet är hon även en kärleksfull mamma, hustru och mormor.

Sedan 1979 är hon gift med maken Tony och tillsammans har de dottern Birgitta. Eva har även sonen Karl från en tidigare relation.

Och när hon under söndagen tar plats i soffan i Renée Nybergs succéprogram ”Vilket liv” i TV4 dyker såklart både barn och barnbarn upp i rutan.

Barnbarnen överraskade mormor totalt

Barnen gör bland annat en härlig humorsketch om sin mamma. Men mest gripande är det såklart när barnbarnen kliver in på scenen och alla stämmer upp till en vacker sång.

Det visar inte bara vilken stor kärlek de har för henne, utan också att hennes kärlek för underhållning och musik utan tvekan gått i arv.

Det råder inga som helst tvivel om att Eva såväl som publiken blev berörda av det underbara framträdandet, och av alla överraskningar under kvällen var det nog den mest speciella.

Här kan du se programmet på TV4play

Vad tyckte ni om kvällens program? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev