Melinda Jacobs oväntade barnbesked med Martin ”E-Type” Erikson – kommer inte överens

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson har ett gemensamt barn ihop – så går deras tankar kring att skaffa fler barn.

Det var under våren 2022 som Martin ”E-Type” Erikson och Melinda Jacobs bekräftade att de var ett par.

Kärleken spirar verkligen mellan paret och sedan de blev ett par har mycket hänt. Den 20 januari 2023 fick paret sitt första barn tillsammans, Izadora, vilket också var första gången som Martin blev pappa.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, berättade Melinda efter förlossningen i en intervju med Motherhood.

Sedan tidigare har Melinda tre egna barn från tidigare förhållanden och i familjen bor även fyra familjehemsplacerade barn. Totalt är det alltså åtta barn och två vuxna som bor i det nyrenoverade huset i Vadstena.

Nya barnbeskedet

I ett ny intervju med Amelia får paret frågan om de kan tänka sig att skaffa ett till biologiskt barn tillsammans. Melinda är positiv till det.

– Håller min trasiga höft så kan jag absolut tänka mig det, säger Melinda.

Martin är dock mer skeptisk. Bland annat för att de redan nu har svårt för att få livspusslet att gå ihop.

– Nja, det var så dramatiskt på BB när Izadora först inte andades som hon skulle att jag blev rätt avskräckt. Jag är nog rätt nöjd som det är, säger Martin.

– Det behöver inte vara ett biologiskt barn, det finns så många andra som behöver någonstans att bo, tillägger Melinda för Amelia.

Men Martin står på sig även i den frågan.

– Men kan man ens vara en bra förälder om man har typ 14 barn? Vi får pausa den frågan, avslutar Martin.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev