Foto: SVT/TT

Sanna Nielsens lycka efter sonens gåva: ”Min lilla fina pojke”

Sanna Nielsen delade under måndagen med sig av sonen Gibsons fina överraskning på Instagram. En liten gåva som helt klart verkar ha gjort artisten väldigt glad.

Att få välkomna ett barn till världen är något av det mäktigaste som finns. Kärleken till de små liven är enorm och allt man vill är att hålla dem trygga. När barnen sedan blir tillräckligt stora för att själva vilja visa uppskattning och kärlek är det svårt att inte bli berörd.

Något som Sanna Nielsen var med om under måndagen efter en lång arbetsvecka med musikalen Änglagård. När hon kom hem hade nämligen sonen Gibson och partnern Joakim Ramsell ordnat en alldeles speciell överraskning.

Sonens speciella gåva

”Efter en lång och intensiv premiärvecka så kom jag hem till mina älskade killar. Jag fick en ljuvlig överraskning som stod på bordet. Gibson hade valt allting. Kort, blomma och choklad. Han känner sin mamma. Jag blev så glad. Han blev glad att jag blev glad. Min lilla fina pojke,” skriver hon på sin Instagram.

Till inlägget har hon publicerat en bild där man ser både olika typer av choklad, ett litet kort med en katt på och en fin blomma i en vit kruka.

”Snart ska han få följa med till teatern och se vad mamma gör för något. Han är så nyfiken. Tack för en helt otrolig premiärhelg, för alla fina kommentarer och för att ni kommer och tittar på Änglagård! Några lediga dagar innan det är dags igen. Jag ska vila och ladda batterierna inför nästa helgs showande på Oscarsteatern.”

Så himla fint! Vi önskar hela familjen allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...