Foto: Kanal 5/SVT

Stränga regeln under Pernilla och Christians bröllop – gästerna stoppas: ”Jobbigare för männen…”

På fredagen äger äntligen det stora bröllopet rum mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Under vigseln så finns en strikt regel som gästerna måste förhålla sig till.

Den stora dagen är här då Pernilla och Christians storslagna bröllop äger rum i Marbella, Spanien. 130 gäster är på plats och varenda liten sak är planerad in i minsta detalj. Pernilla avslöjar för Aftonbladet att det framför allt är Christian som stått för planeringen, och att han har planerat allt i två års tid.

– Nu känns det jättekul. Det har varit en så otroligt lång startsträcka och så plötsligt är dagen här. Nu vill jag bara försöka njuta så mycket jag kan och vara närvarande för pang så är det över. Så är det alltid med roliga saker, säger Pernilla Wahlgren till Aftonbladet.

Bröllopsfirandet äger faktiskt rum under tre dagar. På fredagen sker dock huvudfesten. Christian Bauer har ordnat med ”goodie bags” till samtliga gäster och alla som är där kan nog förväntas njuta av en tillställning som de sent ska glömma.

Pernillas och Christians stränga regel

Under vigseln så finns det en särskild sträng regel som alla gäster måste förhålla sig till. Det finns nämligen en klädkod under bröllopet – alla måste komma i pastellfärgade kläder. Detta påverkar nog männen i högre grad än kvinnorna.

– Den enda regel vi har är att inga män får ha mörk kostym så det är nog jobbigare för männen än för oss. De flesta tjejer har en pastellfärgad klänning i garderoben, säger Pernilla Wahlgren till Aftonbladet.

Stort grattis till er bröllopsdag! All lycka till er!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev