Foto: Instagram/@pernillawahlgren, Shutterstock

Därför tillkallades polis till Pernilla och Christians fest

Pernilla Wahlgren gifte sig i helgen med sin Christian Bauer – under en bröllopshelg som varade i tre dagar.

På lördagen tillkallades polis till festen – efter att det spårat ur.

Det var i fredags som Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, äntligen fick det där storslagna och sagolika bröllopet som de planerat så länge. Omkring 130 gäster närvarade nere i spanska Marbella för att ta del av firandet.

Bröllopsfesten pågick faktiskt under hela tre dagar, med start i torsdags. På fredagen ägde vigseln och den stora bröllopsfesten rum. Och på lördagen så avslutades bröllopshelgen med ett poolparty på det femstjärniga lyxhotellet Boho Club.

Hit kunde gästerna komma för att koppla av lite efter ett intensivt firande. Det fanns ingen klädkod utan folk fick komma ledigt klädda. På hotellets grönområden hade man placerat ut yogamattor och kuddar. Några gäster avslöjade för Expressen att de hade fått rosa fluffiga tofflor och falafelburgare på plats.

– Det har varit otroligt, alla har haft det jättebra, säger Bianca Ingrosso till Expressen.

Polisen kom till festen

Under lördagskvällens poolparty så ska man dock ha ropat ut i högtalarna att volymen på musiken måste sänkas, detta på uppmaning av polisen. Det ska ha varit grannar som ska ha klagat på en höga ljudnivån. Polisen stannade kvar på festen ett bra tag enligt Expressen.

På Pernillas Instagram kan man se mer bilder och filmklipp från festligheterna.

Låter som en rolig fest!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev