Foto: SVT/Instagram @linuswahlgren

Därför valde Per Andersson att storma Benjamins framträdande – mitt framför gästerna

Känslorna flödade för Per Andersson under Pernilla Wahlgrens bröllop.
Dessutom passade komikern på att ”kuppa”.
– En fest där man uppfinner en ny konstform, det smäller högt, säger Andersson till Expressen.

I helgen gifte sig Pernilla Wahlgren med maken Christian Bauer för andra gången. I säsongsavslutningen av tv-programmet “Wahlgrens värld” fick tittarna veta att Wahlgren och Bauer planerade för en stor bröllopsfest med vänner och bekanta.

Det blir därmed ett andra bröllop för paret, som också knöt hymens band i vintras. Då med hela familjen närvarande, inklusive Hans Wahlgren som gick bort under våren.

– Ja, det första blev ju väldigt hastigt påkommet och bara för familjen. Vi visste att pappa skulle gå bort, och jag ville ha med honom, har Pernilla Wahlgren berättat för Nöjeslivet.

I helgen ägde bröllop nummer två rum i Marbella och det blev ett ordentligt firande i dagarna tre med släkt och vänner.

– Men i och med att vi inte hade med några vänner överhuvudtaget så kände vi att: det är klart att vi vill gifta oss och ha alla våra vänner samlade också. Det blir mer som en bröllopsfest, sade Wahlgren inför vigseln.

Allsångsledaren gästades av bland andra mångårige kollegan Per Andersson som närvarade under ceremonin. Han berättar att det blev känslosamt när Pernilla och Christian bytte ringar.

– På vigseln, det var länge sedan jag grät så mycket. När Benjamin sjöng, när Peter Jöback och Hanna Hedlund sjöng. Jag lipade så att tårarna bara rann. Det var så jäkla fint, säger Andersson till Expressen.

Komikern höll också ett tal tillsammans med Linus Wahlgren. Duon hade förresten rekordet i form av att hålla ut längst tid på festen – och efterfesten. I dagarna tre firade de till långt inpå småtimmarna. Ja, rentav ända in i gryningen höll de i gång med festandet.

– Jag och Linus tog hem tre raka guld med 06, 06 och 08. Det var flera aspiranter som jobbade runt oss – det är ingen tävling – men jag tror att vi gick i bräschen på något sätt, säger Per Andersson.

Dessutom vore han inte Per Andersson om han inte bjöd på en klassisk stormning. Mitt under Benjamin Ingrossos framträdande rusade han in och tog tag i popstjärnan, samtidigt som Pernillas son fortsatte sjunga.

– Det var en blandning mellan en Berlinkabaré, Sveriges nu största popstjärna och improvisationsteater i ett. Det var som att vi uppfann en ny konstform, ta-mig-fan. En fest där man uppfinner en ny konstform, det smäller högt, säger Andersson till Expressen.

Vi önskar er stort lycka till, Pernilla och Christian!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev