Foto: TV4

Anna Brolin tvingas till operation – svåra beslutet

För över ett år sedan bröt Anna Brolin korsbandet. Sedan dess har hon försökt återhämta genom endast rehabilitering – men nu har hon förstått att en operation kommer att krävas.

– Det känns INTE okej, för jag har förstått att det antagligen är en lång väg tillbaka, säger Anna Brolin till Hänt.

Anna Brolin är idag en av kanalens mest framstående profiler och leder det populära programmet ”Farmen”, vars inspelningar hon nyligen avslutade inför den efterlängtade höstsäsongen.

Dessutom syns hon regelbundet i nyhets- och aktualitetsprogrammet ”Efter Fem”, där hon delar programledarskapet med Tilde de Paula Eby.

Anna Brolin bröt korsbandet

När Anna inte syns i tv-rutan som programledare lever hon ett aktivt liv som sportentusiast – eller gjorde, fram till våren 2023. Under en padelmatch lyckades hon nämligen bryta korsbandet.

Efter en tid på kryckor började Anna sakta återhämta sig och kunde stå på benen igen, men vägen till full återhämtning var fortfarande lång.

Den värsta smärtan har lagt sig, men jag inser att det är en lång rehab som väntar. Så det senaste inredningsinköpet är en begagnad träningscykel som står inklämd i hallen. Ungefär så är status. Men det funkar fint att jobba i alla fall. Jaga vilda barn är svårare”, berättade hon för Hänt då.

Anna Brolin tvingad till operation

Tyvärr har rehabiliteringen inte gått som Anna hade hoppats, och nu har hon insett att ett jobbigt beslut måste fattas. Den operation hon försökt undvika under återhämtningen är nu oundviklig.

– För lite drygt ett år sedan bröt jag korsbandet. Jag har försökt klara mig utan operation, men jag tror inte att det går, säger Anna till Hänt och fortsätter:

– Så nästa stora projekt blir en korsbandsoperation. Det känns INTE okej, för jag har förstått att det antagligen är en lång väg tillbaka.

Hoppas att allting går bra, Anna.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev