Christer Lindarws glädjebesked – kändisgänget ska göra program för Barncancergalan

Genom åren har flera av Sveriges mest älskade komiker och skådespelare hedrats med Gösta Ekmans ”Det svenska humorpriset”.

Nu bjuder Christer Lindarw på ett glädjande besked – flera tidigare vinnare har återförenats inför Barncancergalan för att spela in ett program som kommer att visas under ceremonin.

Hederspriset till Gösta Ekmans minne instiftades 2017 och delas ut till en person, duo eller grupp som haft stort inflytande på svensk humor.

Bland tidigare pristagare finns välkända namn som Per Fritzell, Birgitta Andersson, Lasse Åberg, Suzanne Reuter, Christer Lindarw och Eva Rydberg.

Christer Lindarws glädjebesked

Det nuvarande gänget av humorlegender har samlats för att spela in ett humoristiskt inslag som kommer att visas på Barncancergalan 2024.

I ett inlägg på Instagram avslöjar Christer Lindarw den glada nyheten och berättar att programmet spelats in i ett Robinson-inspirerat format, med Anders Lundin som programledare.

Alltså det här gänget! Vi som tidigare tilldelats Gösta Ekmans Hederspris ”Det svenska Humorpriset” på Barncancergalan samlades för att spela in en liten sketch inför årets gala. I sann ”Robinsonanda” under ledning av självaste Anders Lundin” skriver Christer och fortsätter:

Jag fick nypa mig i armen flera gånger. Ödmjuk att få ingå i detta humor och skådespelargäng. Att få jobba med dessa legender var magiskt. Svensk nöjeshistoria! Oförglömlig dag när vi lekte fram sketchen med regi av Anna Granath.

Inlägget möttes av ett varmt mottagande från både fans och andra kända profiler:

Vilket gäng!!!”, skriver Charlotte Perrelli.

Ikoner!”, tillägger Pernilla Wahlgren.

Vilket underbart glatt och begåvat gäng av stjärnor!”, kommenterar en tredje person.

Programmet kommer att sändas den 30 september på Tv3 och Viaplay.

Ni är för underbara!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev