Foto: TV4

Starka reaktioner efter Peter Habers hyllning i TV4

På söndagen var det dags för den folkkära skådespelaren Peter Haber att hyllas för fullt på Oscarsteaterns stora scen.

Enligt tittarna så fanns det dock en viktig person som saknades.

På söndagen sändes det femte avsnittet av hyllningsprogrammet Vilket liv! i TV4. Denna gång var det skådespelaren Peter Habers tur att få hela sin karriär presenterad och hyllad av Renée Nyberg i spetsen.

I tidigare avsnitt under denna säsong har vi sett Tomas Ledin, Pernilla WahlgrenEva Rydberg och Peter Jöback, vilket har varit program i absolut världsklass. I varje avsnitt har både familj och vänner deltagit för att berätta hur mycket stjärnorna har betytt.

I Peter Habers program fick vi bland annat stifta bekantskap med stjärnans barn och höra mer om hans karriär – från de mindre teaterscenerna fram till filmerna om Martin Beck.

Tittarnas reaktioner på programmet

Men enligt tittarna så fanns det en detalj som saknades i programmet. Peters mångåriga kollega i Beck-filmerna, Mikael Persbrandt, dök nämligen inte upp i hyllningsprogrammet. I övrigt så tycker majoriteten att programmet var riktigt bra.

Väldigt bra men jag saknade Persbrant”, skriver en person på Facebook.

Mycket förvånansvärt att inte Persbrandt var närvarande, vad berodde de på”, frågar sig en annan.

Konstigt att inte Persbrandt kom eller åtminstone skickade en hälsning så många filmer som dom har gjort tillsammans”, skriver en tredje.

Varför lämnade Mikael Persbrandt inte någon hälsning till Peter? Dom har ju gjort så många Beck-filmer tillsammans! Annars ett bra program!”, skriver en fjärde.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev