Foto: TV4, Instagram

Casper Janebrinks uppgörelse i äktenskapet med Therese Andersson

Under sommaren har Casper Janebrink gift sig med kärleken Therese Andersson. Nu visar det sig att makarna bestämde sig för att göra en särskild uppgörelse inför äktenskapet.

Casper Janebrink, som är frontfigur i Arvingarna, var tidigare gift med Helena Janebrink, och tillsammans har de två barn, Alice och Felix. I februari 2022 kom beskedet om deras skilsmässa, vilket förvånade många.

Kort därefter avslöjades ännu en nyhet – Casper skulle bli pappa igen, denna gång med en annan kvinna.

Casper Janebrinks uppgörelse med Therese

Den nya kvinnan i hans liv visade sig vara Therese Andersson, och deras förhållande har visat sig vara äkta. Förra hösten fick paret sonen Hugo, och i somras tog de nästa steg genom att gifta sig.

Förra hösten fick Casper och Therese sonen Hugo och denna sommaren bestämde sig kärleksparet för att ingå i äktenskap.

När Casper gifte sig med exfrun Helena i början på 00-talet, skrev de under ett äktenskapsförord. Det verkar däremot inte vara fallet denna gång, enligt Hänt.

Det framgår att 36-åriga Therese har rätt till hälften av makens förmögenhet vid en eventuell skilsmässa, då inga äktenskapshandlingar mellan henne och Casper har registrerats hos Skatteverket.

Paret gifte sig den 31 augusti i år, så det är möjligt att handlingarna ännu inte inkommit.

Så mycket tjänar Casper Janebrink

Casper hade en fastställd förvärvsinkomst på 790 500 kronor under 2023, vilket innebär att han kunde ta ut en månadslön på hela 66 000 kronor. Det innebär att han tjänar mest av alla i Arvingarna, enligt Hänt.

Sångaren är också aktiv i två företag: ett för Arvingarna och ett annat för sina egna soloengagemang. I Arvingarnas senaste bokslut redovisas ett resultat på 920 686 kronor, vilket är nästan dubbelt så mycket som året innan.

Vi önskar er all lycka, Casper och Therese.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev