Foto: SVT, Instagram

Här dyker plötsligt Anni-Frid Lyngstad upp bland Abba-pubilken – och väcker starka reaktioner

För två år sedan släppte ABBA ett helt nytt album, ”Voyage”, och lanserade ett banbrytande koncept med avatarer under samma namn.

Sedan dess har konserterna pågått för fullt i London, där fans får uppleva dessa avatarer som föreställer kvartetten i sina yngre dagar.

Men nyligen bjöds publiken på en oväntad överraskning när Anni-Frid Lyngstad plötsligt dök upp i publiken.

Abba tog världen med storm under 70- och 80-talet och blev Sveriges största band genom tiderna. Trots alla sina framgångar varade deras tid tillsammans bara tio år innan bandet splittrades.

Många fans har länge längtat efter en återförening, och för två år sedan blev den verklighet. Abba släppte ny musik för första gången på flera år och introducerade en helt ny konsertupplevelse.

Genom avancerad teknologi skapades avatarer, eller ”Abbatarer”, som representerar de fyra medlemmarna från deras aktiva tid.

Anni-Frid Lygnstad dyker plötsligt upp – väcker starka reaktioner

Det nya konceptet ”Abba Voyage” har visat sig vara en stor succé på Olympic Stadium i London, trots att det inte är de riktiga artisterna som står på scen.

Men nyligen fick en del av publiken en glädjande överraskning när en av medlemmarna faktiskt dök upp live. Anni-Frid Lyngstad gjorde ett gästframträdande och mottogs med jubel och stående ovationer.

Tack för att du gör oss sällskap, Anni-Frid,” skrev Abba Voyage på Instagram och delade en video där sångerskan tackar publiken för det varma välkomnandet.

– Jag älskar er, tack för allt ert stöd genom åren. Jag är så rörd, säger artisten i videon.

Kommentarerna på inlägget har varit blandade. Många uttrycker sin glädje över att se Anni-Frid närvara, medan andra är avundsjuka över att de inte själva kunde vara på plats.

Ärligt talat så avundsjuk på alla som upplevde ”Voyage” med henne i publiken”, skriver en person.

Madam tystade hela arenan utan mikrofon. Vilken legend… vilken vacker eftermiddag”, skriver en annan.

En absolut legend som fortfarande dyrkas runt om i världen

Jag känner att det är så hjärtevärmande att se Frida uppleva på egen hand vad ABBA gör med människor. Efter så många år att ha hamnat i stormens öga kan hon luta sig tillbaka och bara njuta av det. Jag älskar henne för det!

Du är så fantastisk, Anni-Frid!