Carolina Gynning riktade känga mot Marie Göranzon

Marie Göranzon är en av flera folkkära kändisar som bjudits in till denna säsong av TV4:s hyllningsprogram ”Vilket liv!”.

Mitt under programmet så dök Carolina Gynning upp i publiken med en speciell hälsning till Marie.

Marie Göranzon är en av Sveriges mest hyllade skådespelare, känd för sin starka närvaro på både scen och duk. Hon föddes den 27 oktober 1942 i Linköping och har haft en lång och framgångsrik karriär inom svensk teater och film. Sedan debuten på Dramaten på 1960-talet har Göranzon varit en central figur i svensk scenkonst.

Och med anledning av detta så är det inte heller så konstigt att TV4 valde att hylla stjärnan på bästa sändningstid i tittarsuccén ”Vilket liv!”. Under ledning av Renée Nyberg så bjöds Marie Göranzon in för att hyllas för fullt för sin långa och innehållsrika karriär.

Mängder av gäster gjorde Marie sällskap i soffan på Oscarsteaterns scen. Däribland flera av hennes kollegor från Dramaten och även flera familjemedlemmar.

LÄS MER: Marie Göranzons dystra besked om Jan Malmsjö – fruktar det värsta: ”Sorgligt”

Gynnings hälsning till Marie

En av de som valde att ge en hälsning till Marie Göranzon var Carolina Gynning, som greppade en mikrofon från publiken. Tillsammans har de arbetat ihop när de spelade in filmen ”Blondie” som hade premiär 2012.

– Jag kände den här stora ikonen och fantastiska Dramaten-stjärnan. Ska lilla jag spela mot henne? Så kände jag verkligen. Men sen var ju Marie så jäkla härlig och snäll och tog emot mig med öppna armar, så det var absolut inga problem, säger Gynning i programmet och fortsätter:

– Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som med Marie – hon är helt sjuk i huvudet, avslutar Carolina och river av ett skratt från hela publiken.

Vad tyckte du om kvällens avsnitt av ”Vilket liv!”? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev