Jenny Alversjö flyttar isär från sambon Anders Bernunger – anledningen bakom beslutet: ”Testar…”

För fem år sedan hittade Jenny Alversjö kärleken på nytt, och tre år senare bestämde hon och hennes partner sig för att flytta ihop i en lyxig våning på Östermalm.

Men nu verkar det som att Jenny och sambon Anders Bernunger har flyttat isär.

Sedan 2019 har Jenny Alversjö varit i en relation med Anders Bernunger, som hon lärde känna genom gemensamma vänner. När de först möttes var Anders redan i ett annat förhållande, och deras relation började som en vänskap. Men med tiden utvecklades den till något djupare.

Innan Jenny träffade Anders var hon gift med Patrik Larsson. De gifte sig 2006 men gick skilda vägar 2017. Tillsammans har de två barn, Leo och Olivia.

LÄS MER:
* Tittarnas ilska efter Jennys agerande – avbröt Erik Videgård i sändning: ”Sjukt irriterande”

Lyxiga våningen på Östermalm

Jenny och Anders har under de senaste två åren bott tillsammans på exklusiva Villagatan, belägen på Östermalm i Stockholm. I deras eleganta våning, som de dessutom renoverade, har de haft sitt hem mitt på en av landets mest prestigefyllda adresser.

Våningen är på 120 kvadratmeter och ligger på en gata där snittpriserna ligger mellan 160 000 och 180 000 kronor per kvadratmeter – ibland till och med mer.

I slutet av förra året såldes en sexrummare på 188 kvadratmeter för hela 30 miljoner kronor. Hur mycket Jenny och Anders betalade för sin bostad är oklart, men enligt uppgifter till Nyheter24 uppskattas priset ha varit runt 15 miljoner kronor.

Villagatan har genom åren lockat många framstående svenskar. Bland tidigare boende finns namn som tändstickskungen Ivar KreugerJan StenbeckAntonia AxJohnsonIngmar Bergman och Jarl Kulle.

Jenny Alversjö och sambon Anders flyttar isär

Men i somras tog parets tid i den lyxiga lägenheten slut. I juli flyttade Jenny till en hyresrätt med tre rum i Vasastan, medan Anders valde att bosätta sig i en bostadsrätt på Östermalm.

Trots flytten verkar relationen fortfarande stark. Bara några veckor senare delade Jenny bilder från en solsemester tillsammans med Anders, där hon tydligt visade upp deras kärlek.

I en intervju med Hänt berättar Jenny om beslutet att flytta isär:

– Jag älskar Anders, han skulle ha varit här nu, men vi testar lite olika boenden. Det är inget konstigare än så, säger Jenny Alversjö till tidningen.

Ni är så fina, Jenny och Anders!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev