Foto: TV4

Christina Schollin kontaktade Hans Wahlgren – via medium

Christina Schollin förlorade sin kära make Hans Wahlgren tidigare i år i cancer – efter över 60 år tillsammans.

Nu berättar hon om hur hon lyckades få kontakt med Hans igen – via ett medium.

Det var den 10 maj 2024 som skådespelaren, textförfattaren och sångaren Hans Wahlgren gick ur tiden, 86 år gammal. Efter sig lämnade han hela familjen Wahlgren/Ingrosso och ett helt land i stor sorg och saknad.

Christina Schollin var Hans hustru sedan över 60 år tillbaka. De träffades nämligen när de var blott 19 år och kärleken uppstod direkt – sedan dess höll den i sig genom decennier.

Nyligen gästade Christina Schollin TV4:s Efter fem, där hon bland annat berättade om hennes medverkan i den nya Fanny & Alexander-pjäsen, som har premiär den 1 oktober.

LÄS MER:
* Starka reaktioner efter bröllopsbilderna på Christina Schollin – klädvalet alla pratar om: ”Wow”

* Christina Schollins starka åsikter om Pernillas brudklänning – nu bryter hon tystnaden: ”Det är en…”

Tog kontakt med medium

Christina talade också om dottern Pernillas bröllop tillsammans med Christian, vilket hon beskriver som sagolikt. Lagom till bröllopet hade Christina även tagit kontakt med ett medium, för att på så sätt få komma i kontakt med Hans igen.

– Pernilla hade på sin möhippa träffat ett medium och fått kontakt med Hans. Man får tro på sånt här eller inte, det är ens ensak. Men det var så påtagligt och när jag nu skulle hålla tal som brudens mor på bröllopet nere i Marbella så sökte jag upp det här mediet och bad honom att fråga Hans där uppe – ”vad vill du säga i ett tal?”, berättar Christina Schollin för Tilde de Paula Eby i Efter fem.

Christina berättar att kontakten som hon fick med Hans var så tydlig. Enligt henne så var det hans ord som stod med i talet som hon läste upp under bröllopet.

– Det var hans ord, det var hans ord och humor i det talet, säger Schollin.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev