Foto: TV4

Casper Janebrink om att bli programledare för Let’s dance

Casper Janebrink har både stått på scenen och synts till i TV-rutan flitigt under sin karriär. Men när det kommer till Let’s dance så är det inget som han är speciellt intresserad av, berättar han för Nöjeslivet.

Arvingarna har skördat stora framgångar genom åren och än idag spelas deras dunderhits flitigt. Frontpersonen och sångaren Casper Janebrink har blivit en riktig symbol för svensk dansbandsmusik. Men på senare år har han även synts till allt mer i TV-rutan. Dels med bandet i programmet ”Lassemans altan”, men också som programledare för ”Bingolotto sommarkväll” med Agneta Sjödin.

När Nöjeslivet får med pratstund med bandet inför den kommande krogshowen ”Arvingarna- Festen” som har premiär den 4 april 2025 på Kajskjul 8, berättar han att det är väldigt roligt att göra TV. Men han är också tydlig med att det inte kommer bli något han väljer över musiken.

– Ja, alltså jag tycker det är roligt att göra det som en grej vid sidan om Arvingarna. Det kommer ju aldrig bli min huvudsakliga arbetsuppgift, säger han.

Läs mer: Casper Janebrinks uppgörelse i äktenskapet med Therese Andersson

Nya beskedet om Let’s dance

Vad gäller Bingolotto gör han gärna ytterligare en sommar i rollen som programledare.

– Jag hoppas väl på att det ska rulla vidare. Får vi göra nästa sommar också, då är det femårsjubileum på Bingolottos sommarkväll. Sen kan jag väl tänka mig att vara öppen om det skulle dyka upp något annat programledarskap också. Men hade varit kul att forma något program från början, vara med i att ta fram ett nytt program, säger Casper till Nöjeslivet.

På frågan om han skulle kunna tänka sig ta över som programledare för Let’s dance, där det nu bekräftats att David Lindgren inte längre kommer bli kvar, är svaret dock nej.

– Nej nej nej, haha. Let’s Dance är uteslutet, säger han.

– Det är som att… det programmet har gjorts så länge. Nej, men någonting nytt hade varit kul.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev