Foto: Stina Stjernkvist / TT, TV4

Filip Lamprecht försvinner efter orden om Linn

Filip Lamprecht meddelar nu att han kommer att gå under jord den närmaste tiden – anledningen bakom beslutet.

Filip Lamprecht, 27, är kändisen som verkligen varit i strålkastarna på senaste tiden. Tidigare i år var han bland annat med i Sveriges mästerkock – VIP, där han hamnade på en riktig toppenplacering strax efter Tove Sekelius.

Nu under den senaste tiden har Filip varit ute med ett härligt gäng och seglat tvärs över Atlanten. Den säsongen kommer vi att få ta del av under nästa år. Utöver Filip så består Över Atlanten-gänget i den kommande säsongen av Janne Andersson, Emma Molin, Johan Petersson, Alexander Karim och Magdalena Forsberg. Till sin hjälp har de bland annat den erfarne skepparen Gunnar ”Gurra” Krantz.

Under söndagen så delade Filip även med sig av några varma ord till flickvännen Linn Hegdal, vilket väckte mycket reaktioner i sociala medier.

Snäckan fyller 29 idag!! Jag älskar dig ja!,” skrev han då på Instagram följt av rosa hjärtan.

Därför försvinner Filip Lamprecht

Men nu verkar det som att Filip kommer att gå under jord totalt. Han ska nämligen ut på nya äventyr, men vad det handlar om är han hemlighetsfull med.

Sticker på ett nytt spännande äventyr nu som jag tyvärr inte kan säga mer om just nu men kommer bli så SJUUKT spännande!! Men innebär att jag kommer vara telefonfri och inte kunna nås på en vecka! Ser så mycket fram emot att berätta allt senare men så länge får ni hålla tummarna!”, skriver Filip på Instagram.

Lycka till med allt Filip!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev