Foto: TV4

Jan Malmsjö hyllade Marie Göranzon i ”Vilket liv!”

Marie Göranzon och Jan Malmsjö är de två legendarerna inom teaterscenen som hållit ihop i vått och torrt sedan flera årtionden tillbaka.

När Marie hyllades i ”Vilket liv!” på söndagskvällen så dök maken Jan upp med en fin hälsning till hustrun.

Marie Göranzon hyllades på söndagskvällen i TV4:s populära hyllningsprogram ”Vilket liv!”. Stjärnan, vars karriär sträcker sig ända tillbaka till 1960-talet, har genom sitt liv gett oss mängder av oförglömliga minnen från både teaterscener och på vita duken. Därmed är det inte så konstigt att TV4 valde att hylla Marie på bästa sändningstid.

I programmet var det flera gamla teaterkollegor och familjemedlemmar som gästade soffan på Oscarsteaterns scen och delade med sig av värmande ord om Marie Göranzon. En av de som gav en hälsning till Marie var maken Jan Malmsjö, även om han inte var fysiskt på plats.

Marie Göranzon, 81, och Jan Malmsjö, 92, har varit gifta sedan 1974 – vilket innebär att de firar hela 50 år som gifta i år. Tillsammans har de inte bara hållit ihop privat, utan även professionellt. Genom åren har de spelat mot varandra i mängder av pjäser.

– Det var väl en charmig, öppen, komplicerad superstjärna. Han var ju jättejobbig och jättecharmig och jättefin också. Allt det där komplexa föll jag väl för, berättar Marie Göranzon i programmet.

LÄS MER:

Jan Malmsjös fina hälsning till Marie

Numera är Jan Malmsjö till åren och hans hälsa är inte vad den har varit, vilket Marie har berättat om i tidigare intervjuer. Men under ”Vilket liv!” så visade man ändå upp ett fint filmklipp på Jan när han talar värmande om sin hustru.

– Vi har haft enormt kul. Hennes närvaro, att bara ha henne här tillsammans med mig. Vi har gjort så mycket tillsammans, hon har en enorm styrka måste jag säga, säger Jan Malmsjö i programmet.

Tack för ett jättefint program alla som var inblandade!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev