Foto: TV4/Jacob Dahlström, Emma Larusdottir / TV4

Framtiden för TV4:s ”Vilket liv!”

Hyllningsprogrammet ”Vilket liv!” har under säsongen bjudit på skratt, gråt och nostalgi – men nu har säsongen fått sitt avslut.

Så ser framtiden ut för TV4:s populära program.

Den tredje säsongen av TV4:s hyllningsprogram ”Vilket liv!” har nu kommit till vägs ände. Genom säsongen har vi fått se när Renée Nyberg bjudit in och överraskat stjärnorna Tomas Ledin, Pernilla Wahlgren, Eva Rydberg, Peter Jöback, Peter Haber och nu senast – Marie Göranzon.

Under varje program har vi tittare fått följa med på en djupdykning i stjärnornas professionella samt privata liv. Det har både skrattats och gråtits på Oscarsteaterns scen, men efter samtliga avsnitt har vi alla lämnats med en varm känsla i kroppen samtidigt som vi fått komma lite närmare några av våra mest kända profiler.

LÄS MER:

TV4:s besked om framtiden för ”Vilket liv!”

Efter den tredje säsongens avslut så är det ännu oklart hur programmets framtid ser ut. När Newsner kontaktar TV4:s presstjänst så blir svaret kort och konsist:

Vi återkommer när vi har mer att kommunicera kring Vilket liv! 

Det återstår därmed att se huruvida vi får en fjärde säsong av programmet eller inte. Men det hoppas vi på – särskilt med tanke på vilken tittarsuccé det varit!

Vilket var ditt favoritavsnitt från den här säsongen? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev