Kattis Ahlström om ”Arvinge okänd”-kollegan Niklas Källner

Det var en fröjd för många tittare när SVT för några veckor sedan återvände med programmet ”Arvinge okänd” – denna gång med Kattis Ahlström och Mark Levengood som programledare.

Nu uttrycker Kattis sin saknad efter forna kollegan Niklas Källner.

Arvinge okänd såg dagens ljus 2017 då SVT introducerade programmet i tablån. Idén till programmet handlar om att hitta de okända arvingarna till de flera hundratals personer som varje år dör ensamma i Sverige. Inte sällan går jakten på arvingarna ut i hela världen.

Från 2017 fram tills att programmet lades på is 2021 så leddes Arvinge okänd av Kattis Ahlström och Niklas Källner. Men när programmet nu kom tillbaka med nypremiär den 29 augusti så var Niklas utbytt mot Mark Levengood.

Nu när programmet kommer tillbaka efter några års paus har vi valt att förnya flera saker, bland annat programledarduon, för att uppdatera både form och tonalitet”, skrev SVT:s presstjänst om beslutet till Nöjeslivet.

LÄS MER:

Kattis Ahlströms ord om kollegan

När Nyheter24 frågade Kattis Ahlström om vad hon egentligen tycker om att inte längre ha Niklas Källner som kollega så uttrycker hon en viss saknad.

– Jag saknar Niklas väldigt mycket förstås vi har väldigt roligt ihop när vi jobbar och tycker samtidigt att Mark varit väldigt skicklig på att snabbt sätta sin egen prägel på sina historier och vi har också en fin kemi som jag hoppas kunna bygga vidare på framöver, konstaterar hon och fortsätter vidare:

– Men jag vill inte jämföra dem för de är så skickliga på sina alldeles egna personliga men också olika vis och det är en fröjd att jobba med dem båda.

Vad tycker du om den nya säsongen av Arvinge okänd så här långt? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev