Tom Cruise och Nicole Kidmans barn har vuxit upp

En gång i tiden var det nästan omöjligt att hitta bilder på de två barn som Tom Cruise adopterade när han var gift med Nicole Kidman.

Men nu har Isabella ”Bella” och Connor, som båda lever högt som framstående medlemmar i Scientologikyrkan, nyligen tagit steget ut i offentligheten och delat bilder av sig själva på sociala medier…

Enligt boken ”A Billion Years: My Escape from a Life in the Highest Ranks of Scientology”, skriven av Mike Rinder – en före detta hög chef som hoppade av från kyrkan – lade sig kyrkan i Cruises förhållande med Nicole Kidman och kallade henne för ett ’negativt inflytande’.

Kidman, som Top Gun-stjärnan skilde sig från 2001, ”tog aldrig till sig scientologin under deras 10-åriga förhållande”, men deras adoptivbarn, Connor, 29, och Isabella ”Bella”, 31, är fortfarande aktiva medlemmar som på grund av sin tro är skilda från sin mamma. Reglerna säger att den som lämnar tron betraktas som en ”undertryckande person” och avskärmas från alla medlemmar i kyrkan, inklusive sin närmaste familj.

Top Gun-stjärnan avslutade också ett förhållande med Penelope Cruz 2004 när hon vägrade att ge upp sin egen religion. Och 2012 ansökte Katie Holmes om skilsmässa och ensam vårdnad om deras dotter Suri, 18, som, enligt uppgift på grund av hans anknytning till Scientologikyrkan, nu inte har någon relation med sin pappa.

Men Bella och Connor står sin berömda far nära och är stolta medlemmar i Scientologikyrkan. Bella, som har en nyckelposition i kyrkan, har tidigare skrivit ett vittnesmål och hyllat religionen som en ledstjärna av hopp.

Det här ÄR vad jag har sökt efter. Den saknade pusselbiten. Plötsligt började allting bli begripligt … Det här är en gåva till dig själv och så många andra”, skrev Bella om sin utbildning till auditör. Enligt Scientologikyrkans webbplats är en auditörs roll att ”återställa varande och förmåga”.

Därefter tackar hon pappa Tom Cruise och hans syster Cass Mapother för deras stöd.

Tack till min pappa för allt. Till Cass … Jag skulle ha drunknat i mina egna problem om du inte hade funnits där för att [stödja] mig eller hjälpa mig genom förberedelserna … Det krävdes en hel familj och en [organisation] för att få mig hit.

Bella, som är medlem i Scientologikyrkans Londonavdelning, bor blygsamt i Croydon i England tillsammans med sin man Max Parker, som hon gifte sig med 2015. Hon driver nu sitt eget varumärke ”Bella Kidman Cruise”, en t-shirtkollektion med hennes egna konstverk.

Bella har ritat ända sedan hennes små händer kunde plocka upp en penna. Sedan dess har hon utvecklats i sitt konstnärskap”, står det på hennes hemsida.

Och även om hon mestadels delar bilder av sina konstverk med sina fans på sociala medier, ger hon då och då fansen en glimt av sitt liv.

Connor Cruise

Connor bor i Clearwater, Florida, nära Scientologikyrkans högkvarter. Den tidigare DJ:n och skådespelaren – som bland annat medverkat i Red Dawn (2012) och Seven Pounds (2008) – tillbringar större delen av sin fritid ute på vattnet, med djuphavsfiske.

Connor har ett ganska enkelt liv i Clearwater”, säger en källa till People. ”Han bor i sitt eget hem i ett scientologsamfund. Hans liv är djuphavsfiske. Han har många vänner och verkar mycket omtyckt.

Dela gärna dina kommentarer med oss nedan och dela sedan den här historien med dina vänner så att vi kan höra vad de har att säga!

LÄS MER:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev