Foto: TV4

Osäker framtid för Petra Mede i TV4:s ”Let’s dance”

Enligt nya uppgifter så har TV4 för avsikt att föryngra det populära dansprogrammet Let’s dance.

Nu är framtiden osäker för Petra Mede, som tidigare varit programledare.

Let’s dance är programmet där den svenska kändiseliten får lära sig att röra på höfterna under vägledning av proffs. Under programmets gång får dansparen sedan göra upp om vem som är Sveriges bästa kändisdansare.

Programmet har varit en riktig långkörare i TV4. Redan 2006 hade Let’s dance premiär och under årens lopp har mängder av folkkära profiler svängt sina lurviga i programmet.

Men förra året så kom beskedet att Let’s dance lades på is. Anledningen var dalande tittarsiffror. Till våren 2025 väntas dock Let’s dance vara tillbaka i tv-rutan igen – men med en rad förändringar…

Hittills är det klart att jurymedlemmarna Dermot Clemenger och Ann Wilson inte längre får fortsätta i juryn. Även programledaren David Lindgren har petats från programmet.

– Ja det låter som att Let’s dance kommer tillbaka. Men jag vet att jag inte kommer vara med. De har ringt till mig redan och sagt att de kommer gå en annan väg. Samma sak har ju hänt för Dermot och Ann. Så jag vet inte vad de har planerat. Den enda som är kvar är väl Tony? Han är väl en drivande kraft antar jag, säger David Lindgren till Hänt.

LÄS MER:

Osäker framtid för Petra Mede

Enligt uppgifter till Expressen så har man för avsikt att föryngra programmet. Det innebär troligtvis att TV4 kommer att ta in yngre förmågor till att leda programmet. Därför är framtiden för Petra Mede, som tidigare lett programmet, osäker.

– Petra Mede är inte att föryngra, säger en källa med god insyn till Expressen.

Vad tänker du om förändringarna i Let’s dance? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...