Foto: Instagram/@axelpileby, TV4

Axel Pileby om grupperingarna i familjen

Axel Pileby är en av Sveriges mest hyllade programledare och hans syns inte sällan i TV4:s Efter fem.

Nu delar han med sig av en ny, lite speciell, bild på hela familjen.

Axel Pileby, 37, har blivit en av våra mest omtyckta programledare. Med sitt lugna och professionella sätt har han under flera år varit ansiktet utåt för TV4:s nyhetsprogram Efter fem och även medverkat i Nyhetsmorgon som programledare.

I Efter fem är Axel den som tar oss med på en resa genom Sverige i det uppskattade inslaget Sverigesvepet, där han guidar tittarna genom nyheter och intressanta händelser från hela landet.

Efter sina studier på journalisthögskolan fick Axel Pileby jobb på Expressens sportredaktion, där han gjorde mycket webb-tv. Men efter ett tag så kände han att han ville utvecklas ännu mer. Det var då han ringde till TV4 och erbjöd sina tjänster. Resten är, som det brukar heta, historia.

LÄS MER:

Nya bilden med familjen

Privat så är Axel tillsammans med sambon Felicia Jartén, 30, och tillsammans har de dottern Lärke, 3. Nyligen så delade Axel med sig av en komisk bild på hela familjen, som tydligt visar hans position.

Tydliga grupperingar hemma hos oss. Tredje hjulet kämpar på”, skriver Axel Pileby i ett inlägg på Instagram.

Bland följarna är det flera som reagerat på inlägget med många skratt-emojis och hejarop. ”Kämpa”, skriver journalistkollegan Patrick Ekwall.

Vilken fin familj ni är!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...