Foto: Shutterstock/Instagram @buuski

Dottern Tallulahs nya bilder med Bruce Willis väcker känslor

Hollywoodstjärnan Bruce Willis har dragit sig tillbaka efter diagnosen.
Nu delar dottern Tallulah med sig av bilder från deras vardag tillsammans.

Bruce Willis har i decennier varit en av Hollywoods allra största stjärnor. Han har gjort oförglömliga roller i filmserier som ”Die Hard” och actionklassiker såsom Quentin Tarantinos ”Pulp Fiction”, och skräckfilmer som ”Sjätte sinnet”.

Över 60 filmer har Willis i rollistan – men under 2022 kom beskedet att 69-åringen drar sig tillbaka för gott.

Därför har Bruce Willis försvunnit från rampljuset

Willis familj lät då meddela att stjärnan tvingats avsluta sin långa och framgångsrika skådespelarkarriär efter att ha fått diagnosen afasi. Detta kan påverka förmågan att tala, förstå tal, läsa och skriva.

– Till Bruces fantastiska supporters, som familj vill vi dela att vår älskade Bruce drabbats av en del hälsoproblem och diagnostiserades nyligen med afasi vilket påverkar hans kognitiva förmåga. Som ett resultat av detta och med mycket beaktning tar avslutar Bruce sin karriär som betytt så mycket för honom, skrev Willis familj då i ett inlägg på Instagram, och fortsatte:

LÄS MER: Därför saknades Mikael Persbrandt i ”Vilket Liv!” med Peter Haber

– Det här är en mycket utmanande tid för vår familj och vi uppskattar er kärlek, medkänsla och stöttning. Vi tar oss genom detta som en stark familjeenhet och ville ta med oss hans fans eftersom vi vet hur mycket han betyder för er, liksom ni betyder mycket för honom.

Nu kommer fansen inte längre kunna se fram emot nya filmer med actionhjälten. Men samtidigt finns förstås alltid de gamla filmklassikerna kvar att se – om och om igen – för den som så önskar.

Bruce Willis dotter om kampen

Utanför rampljuset var Willis mellan 1987–2000 gift med skådespelaren Demi Moore. Paret var ett av de mest omskrivna i Hollywood. Tillsammans har de tre barn. Numer är Willis gift med modellen Emma Heming som han har två barn med.

LÄS MER: Bruce Willis ångrade alltid sitt beslut – efter Patrick Swayzes drag kunde han inte längre vara tyst

En av dessa är dottern Tallulah, som i dagarna har delat med sig av bilder på sig själv med sin världskände pappa. På bilderna kan man se hur Bruce håller om dottern – som i sin tur skriver:

– Hej, jag älskar den här killen så mycket och att känna känslor är tufft, men jag är så tacksam för att låta dem flöda genom mig nu, istället för att koppla bort från det! Från evighetsarkivet.

Bilderna har redan väckt mycket reaktioner i sociala medier. Över 30 000 personer har gillat inlägget.

– Från dotter till dotter, du gör det rätt. Skickar mycket kärlek till dig och dina systrar, skriver en användare i en kommentar till bilderna.

– Skickar styrka och varma kramar till dig och pappa Bruce, skriver en annan följare.

Så fint! Vi tänker på familjen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev