Foto: TV4

Linda Lindorff om otäcka olyckan i Bonde söker fru

Mitt under inspelningen av ”Bonde söker fru” stoppades dejtandet när en av brevskrivarna råkade ut för en olycka. Ted, som Alma hoppades få dejta, skadade nacken och behövde medicinsk hjälp.

Nu berättar programledaren Linda Lindorff vad det egentligen var som hände under inspelningen.

Linda Lindorff är tillbaka med ännu en säsong av ”Bonde söker fru”, och som alltid levererar programmet dramatik på hög nivå.

Vanligtvis handlar det om pinsamma dejter eller obekväma situationer, men i det andra avsnittet inträffar något betydligt mer allvarligt som skakar inspelningen.

Brevskrivaren Teds otäcka skada i ”Bonde söker fru”

När mjölkbonden Alma väntar på att få träffa nästa dejt – brevskrivaren Theo – kommer produktionen in och förklarar att de behöver ta en paus eftersom Ted ligger skadad utanför.

– Det hände en liten grej med Ted, han har gjort illa nacken, säger producenten och fortsätter:

– Vi måste kolla så att allting är okej med honom innan vi kan fortsätta.

LÄS MER:
* Så lever Bonde-Fredrik Karlsson idag – 17 år efter succén i TV4

Programmet visar hur Ted ligger på gräset med filtar över sig. En producent går fram till honom och frågar om han kan röra fingrarna, vilket han ger ett oroväckande svar på.

– Det vet jag inte.. Det blir spänningar och sånt, det kändes som att någonting sköts.

Senare i programmet har Ted fått hjälp och kan återigen ställa sig på fötterna. Med en filt runt nacken berättar han vad som egentligen hände ute på gräsmattan.

– Jag skulle sätta mig ner på filten och snubblade till, landade och knäckte till nacken. Det var väldigt obehagligt, säger Ted.

Han förklarar att han fick genomgå tester men känner sig nu lättad över att skadan inte var allvarligare.

– Nu känns det bra igen. Men det är typiskt mig att råka ut för de här grejerna, förlorade kortspel igår också. Men otur i spel, tur i kärlek kanske, säger Ted i programmet.

Slutet blir ändå positivt, då han lyckas samla sig tillräckligt för att ha sin efterlängtade dejt med Alma, som även blir imponerad av hans charm.

Linda Lindorff berättar sanningen om olyckan i Bonde söker fru

Det som inte visas på tv är att Ted, enligt Linda Lindorff, till och med behövde åka in till sjukhuset efter olyckan.

”Mitt under pågående speeddejter så skadar en av Almas killar sig och måste åka till sjukhus.”, skriver programledaren på sin blogg i Amelia.

LÄS MER:
* Linda Lindorff håller med om tittarkritiken

I en intervju med Linda återberättar Ted vad som egentligen hände den sommardagen på Sundbyholms slott.

– Jag hade precis varit på synk (intervju med reporter) inför att gå in till Alma. När jag går tillbaka var energin på topp, jag var rätt så exalterad för det som komma skall. När jag väl var på filten kliver jag vad jag tror på mitt egna skosnöre, och de blir platt fall direkt där jag inte hinner reagera och ta emot mig fören jag redan landat.

Vidare delar han med sig av sina känslor efter att ha sett hela händelseförloppet på tv.

– Det är väldigt mycket blandade känslor, det väcker väldigt starka minnen hur allt faktiskt var. Men också den där härliga känslan att faktiskt få komma in till Alma trots allt, att se Almas reaktion av händelsen gör mig än mer tagen av hela förloppet.

Usch, vad otäckt.

Vilken tur att allt slutade bra, Ted!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev