Foto: TV4/SVT

Go’kväll-profilen Heléne Hagman om sin medverkan i Bonde söker fru

Heléne Hagman är en av brevskrivarna i årets ”Bonde söker fru”.
SVT-profilen söker kärleken hos konkurrerande TV4.
– Jag fick grönt kort av min chef på SVT, säger hon till Hänt.

”Bonde söker fru” är inne på sin 19:e säsong i TV4. I år får tittarna möta fem kärlekstörstande bönder.

I fokus hamnar förstås bönderna, som i år är mjölkbonden Isak, 30 år, från Öland, Göran, 69, westernryttare, från Nykvarn, mjölkbonden Anders, 34, från Näsviken och Alma, 24, mjölkbonde från Mellerud. Dessutom kommer köttbonden Kristian, 29, från Vittinge göra entré lite senare i programmet.

– Vi har en fantastisk säsong framför oss! säger Linda Lindorff i ett meddelande till Nöjeslivet.

Förutom bönderna söker även massor av brevskrivare efter den stora kärleken i programmet. En av dessa är Heléne Hagman, som i ”Bonde söker fru” dejtar westernryttaren Göran. Det här med tv är emellertid ingenting nytt för Heléne.

LÄS MER: Därför saknas bonden Kristian helt i premiären av Bonde söker fru – Linda Lindorff om beslutet

Känd från Go’kväll – gör entré i Bonde söker fru

Hon har nämligen synts i rutan i ett annat program. I 20 års tid, faktiskt. För väl insatta tv-tittare är kanske detta redan känt – men hon är expert och makeup-artist i SVT:s populära eftermiddagsprogram ”Go’kväll” som sänds från Umeå.

– Jag har jobbat mycket med Grand Hôtel och framförallt under Nobelfesten. Då lärde jag känna en frisör som jobbade med ”Go’kväll” som ville att jag skulle vikariera för honom. Och sedan dess är jag kvar där, säger Heléne till Hänt.

I ”Go’kväll” stylar hon gästen i det populära segmentet ”Gör om mig” där den medverkande får en helt ny look såväl när det kommer till kläder som frisyr och smink. Heléne arbetar med såväl hår som smink.

LÄS MER: Linda Lindorff om otäcka olyckan i Bonde söker fru

Uppgörelsen med SVT

Att hon nu syns i konkurrerande kanalen TV4 är inga problem. Heléne var hela tiden öppen med cheferna på public service-kanalen att hon ämnade söka kärleken via den kommersiella familjekanalen, och det var inga problem.

– Jag fick grönt kort av min chef på SVT. Om man sköter det korrekt är det inga problem. Hade det varit det, hade jag behövt ta en paus från SVT, säger hon.

Det finns dock en sak hon behöver tänka på när det kommer till att medverka i andra sammanhang, samtidigt som hon syns i rutan hos Sveriges Television.

– Man måste vara noga med vad man säger. Jag får inte göra reklam hur som helst och så, säger hon.

I onsdagens avsnitt stod det klart att Heléne gått vidare i programmet, eftersom bonden Göran vill fortsätta lära känna henne. Detta gjorde henne glad.

– Hormonerna bara hoppar! Nu blev jag jättepigg! Jättekonstigt hur det bara ändras, sade hon i programmet.

Vi önskar dig stort lycka till i ”Bonde söker fru”, Heléne! Ni är alla så modiga.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev