Foto: Shutterstock

George Clooneys ex-hustru Talia Balsam har en sak att säga om stjärnans beteende

George Clooney var gift med skådespelarkollegan Talia Balsam i slutet på 1990-talet.
Efter uppbrottet berättade hon för People vad hon egentligen tycker om stjärnan.

George Clooney, 63, har i decennier varit en av Hollywoods största och mest populära filmstjärnor. Med succéer som ”Ocean’s Eleven”-filmserien och kanske framför allt för sin roll som doktor Doug Ross i tv-serien ”Cityakuten” har han nått stjärnstatus.

Skådespelaren är också politiskt intresserad, och har uttryckt sitt stöd för den tidigare presidenten Barack Obama. Att han föredrar demokraternas presidentkandidat blir tydligt även detta år.

Stöttar Kamala Harris

Clooney har offentligt backat upp Kamala Harris i hennes strävan att besegra Donald Trump i presidentvalet senare i år.

– Vi är alla så glada över att göra allt vi kan för att stödja vicepresident Harris i hennes historiska strävan, sade Clooney till CNN, enligt CBS News.

Clooney är också FN-ambassadör och har fått titeln ”Världens sexigaste man” inte två gånger av magasinet People. Detta med nio års mellanrum: 1997 respektive 2006.

George Clooneys hustru Amal – 17 år yngre jurist

Hollywoodstjärnan är sedan 2014 gift med den brittisk-libanesiska juristen Amal Clooney, 46. Tre år senare föddes parets tvillingar. Även om han först trodde att det där med giftermål och familjeliv inte var något för honom.

– Jag tänkte:” Jag ska aldrig gifta mig. Jag ska inte skaffa barn”, sa han till magasinet GQ 2020, enligt Us Weekly, och fortsatte:

– Jag ska jobba, jag har fantastiska vänner, mitt liv är fullständigt, jag mår bra. Och jag visste inte hur tomt det var tills jag träffade Amal.

Ex-hustrun Talia Balsams ord om George Clooney

Innan dess var Clooney gift med skådiskollegan Talia Balsam. De knöt hymens band 1989 innan skilsmässan var ett faktum år 1993.

Även Talia gick vidare efter skilsmässan. Hon är i dag gift med Hollywoodskådisen John Slattery, 62, känd från tv-serier som ”Mad Men”. Den senaste filmen med Balsam i rollistan kom förra året: dramat ”Late Bloomers”.

– Jag är gift, väldigt lyckligt gift, nu. Jag skulle säga skilsmässa, uppbrott, att vara ett skilsmässobarn, alla dessa saker är alltid väldigt utmanande. Och jag tror att det är det som gör den här saken så universell, sade Talia i en intervju med People 2016.

Då berättade hon också om hur hon ser på sin ex-make, George Clooney – och hon hade bara gott att säga.

– Absolut, George är charmig. Han förblir charmig. Jag har jobbat med honom, säger Balsam till People.

LÄS MER