Foto: MAX, Instagram

Pernilla Wahlgrens svarar på kritiken om smekmånaden

Pernilla Wahlgren och maken Christian Bauer var nyligen på en romantisk smekmånad på Maldiverna efter att ha gift sig en andra gång. Men bilder från resan fick vissa följare att reagera, då de såg att Pernilla hade sitt kamerateam med sig även på bröllopsresan. Nu bemöter Pernilla kritiken.

– Alltså det är ju inget konstigt för oss, säger hon till Nyheter24.

I december 2023 gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer för första gången. Det blev ett påskyndat bröllop i Lidingö kyrka, så att Pernillas pappa, Hans Wahlgren, med sin försämrade hälsa kunde närvara.

Nu valde de att förverkliga sin dröm om ett bröllop i solen.

Den andra ceremonin hölls nyligen i Marbella, där de fick fira sin kärlek bland nära och kära i en varm och lyxig miljö.

Pernilla Wahlgrens bröllopsresa med Christian Bauer

Efter den lyckade ceremonin med cirka 150 gäster flög de vidare till Maldiverna för en efterlängtad bröllopsresa.

Under veckorna delade Pernilla bilder på Instagram från lyxiga restauranger, avkopplande massage och den bungalow vid havet där paret bodde.

Hennes följare har fått njuta av en inblick i resan genom bilderna – men i framtiden kommer de troligtvis få se ännu mer från resan i ”Wahlgrens Värld”, då Pernilla hade sitt kamerateam med sig.

Pernilla Wahlgren svarar på kritiken om bröllopsresan

Men vissa följare ifrågasatte valet att ha kamerateamet med på en smekmånad. Kritiska kommentarer fyllde snart Pernillas kommentarsfält:

Men varför ta med tv folk på smekmånaden?!! Det är er tid!”, skrev en följare.

Är ni aldrig utan kamerateam!?!”, undrade en annan.

Hoppas att ni får lite egen tid tillsammans utan kameror”, lade en tredje till.

Pernilla bemöter kritiken och förklarar att för henne är kamerateamet en naturlig del av livet, eftersom de känt varandra så länge:

– Det har varit så skönt att få komma bort en stund och bara vara vi två. Jättehärligt. Och ett filmteam ibland också, säger hon till Nyheter24 och tillägger:

– Alltså det är ju inget konstigt för oss. Det är så märkligt men de är ju som mina barn allihopa. Vi har hängt ihop i nio år liksom, så de är ju en del av familjen. Men det är klart, många tycker att det är konstigt att man har med sig barnen på sin smekmånad. Men de var inte med hela tiden.

Vad tycker du om detta? Dela gärna din åsikt i kommentarerna.

LÄS MER:
* Christian Bauer vill inte ta Pernilla Wahlgrens efternamn
* Pernilla Wahlgrens upptåg väcker reaktioner