Foto: Bertil Enevåg Ericson, TT/ TV4

Kristin Kaspersen ska utbilda sig: ”Så spännande”

Kristin Kaspersen har nu delat med sig av ett spännande besked om framtiden – hon ska gå en kurs i coaching.

– Ska bli så spännande!, skriver hon på sin Instagram.

TV-profilen och programledaren har många projekt på gång, och i samband med kursstarten har hon även tagit ett stort beslut kring sin podcast ”Nyfiken på.”

”Det tillsammans med att jag rest en del och gör flera TV-inspelningar gör att jag släpper nytt avsnitt av podden 1 gång i månaden istället för varje vecka,” förklarar Kristin Kaspersen i sitt nya inlägg på Instagram.

Hon betonar hur mycket tid och research som krävs inför varje avsnitt, och att hon vill säkerställa att podden håller hög kvalitet.

”För mig är det viktigt att läsa på och göra research ordentligt inför varje gäst. Och nu räcker inte tiden riktigt till eftersom jobbet bakom varje avsnitt tar mycket tid, och jag vill lägga ner den tiden för att göra avsnitten så bra som möjligt,” skriver hon vidare.

Kristin uppmuntrar också sina lyssnare att ta del av de över 200 tidigare avsnitten som redan finns, och avslöjar att flera av hennes gäster har inspirerat henne till att våga ta nya steg.

Hon ser fram emot att börja kursen, och delar entusiastiskt sina förväntningar:

”Ska bli så spännande! Imorgon kör jag kursen online från träningsresa jag är på. Jobba och plugga går bra om återhämtningen finns. Och det gör den.”

Här kan du se Kristin berätta mer:

LÄS MER

 

Läs mer om...