Bonde-Henriks stora familjelycka – sprudlar av glädje

Vilka underbara nyheter!
Först hittade tittarfavoriten Henrik Kullander kärleken efter ”Bonde söker fru”.
Nu har han blivit pappa – och visar upp glädjen för tittarna.
– Med tanke på allt som Henrik fick vara med om sommaren då han var med Bonde söker fru så känns det här så overkligt bra, skriver Linda Lindorff.

Spannmålsbonden Henrik Kullander blev en stor tittarfavorit i och med sin medverkan i ”Bonde söker fru” 2022. Men hans dåvarande kärleksjakt tog oväntade och tråkiga vändningar. Det blev en minst sagt tuff väg för Henrik. Tittarna fick under den hösten se hur flera brevskrivare valde att lämna gården – på eget bevåg.

Det blev ingen kärlekslycka den gången, efter att det tagit slut mellan honom och dåvarande slutdejten, brevskrivaren Hanna.

– Det kom som en blixt från klar himmel och det har väl kanske lite att göra med att man inte är fullt så duktig på att läsa signaler, men det tog mig på sängen, sade Henrik Kullander ifjol i programmet.

Men ett år senare kunde Henrik berätta en väldigt glad nyhet för alla tv-tittare. Det var när han medverkade i specialprogrammet ”Bonde söker fru – vad hände sedan?” som Henrik berättade för programledaren Linda Lindorff att han träffat en mycket speciell person. Efter förra årets kärlekskaos i TV4 hade han nu äntligen träffat rätt!

– Jag har ju träffat någon faktiskt, vi träffades första gången i maj. Rebecka heter hon, en väldigt rar tjej från Småland. Hon hittade mig på trasigt gods-avdelningen på Facebook, säger Henrik i programmet ”Bonde söker fru – vad hände sedan?”.

Alla som såg programmet minns nog hur Henrik log med hela ansiktet – och skrattade om vartannat. Även Lindorff var märkbart rörd och glad för hans skull.

Bonde-Henrik har blivit pappa – stora lyckan på gården

Nu har Linda gjort ett återbesök hos Henrik igen – och gissa! Bonde söker fru-favoriten har nu återigen goda nyheter att berätta. Han har nämligen blivit pappa.

– Ännu en fantastisk liten bondebebis! Det här charmtrollet är Henrik pappa till! Världens finaste lilla William. Så förtrollande söt och rolig! Jag blev helt kär, skriver Linda Lindorff på Instagram.

TV4-profilen, som lett ”Bonde söker fru” genom 19 säsonger och sett många kärlekspar hitta rätt via programmet, berättar att hon är berörd av Henriks historia.

– Med tanke på allt som Henrik fick vara med om sommaren då han var med Bonde söker fru så känns det här så overkligt bra! För ett år sedan när jag var här berättade Henrik att han hittat kärleken, nu har han både kärlek och en son! Allt Henrik drömde om har gått i uppfyllelse. Vi blev båda så rörda när vi pratade om det att de kom tårar. Jag är så lycklig för Henriks skull. Det märks också att han är en fantastisk pappa. Tänk att de kunde få bli så här bra! skriver hon.

Linda Lindorff spelar in nytt specialprogram – sänds i höst

Nu väller gratulationerna in till den nyblivne pappan.

– Så fantastiskt roligt att det blev sååååå bra för Henrik. Grattis till stolta pappan, skriver en tittare i en kommentar till Lindas inlägg.

– Så roligt och se och så glad för Henriks skull! skriver en annan tittare.

Linda Lindorff berättar att hon just nu är ute på en bondeturné genom landet och träffar tidigare deltagare för att se var i livet de befinner sig nu. Det nyinspelade specialprogrammet väntas sändas till hösten.

– Ett väldigt fint program! hälsar Linda.

LÄS MER: