Foto: SVT/AfterworkTV

”Hotell Romantik”-Sven-Erik om framtiden med 44 år yngre Julia

Sven-Erik Sjögren, 73, satte avtryck när han medverkade i SVT:s ”Hotell Romantik”.
Kärleken fick han dock vänta med tills efter programmet – när han träffade Julia Moritz, 28.
Nu ger tv-profilen ett nytt besked om parets framtid tillsammans.
– Vi får ut det bästa av varandra, säger han till Aftonbladet Söndag.

Färgstarke 73-åringen Sven-Erik Sjögren satte verkligen avtryck i den senaste säsongen av ”Hotell Romantik” – SVT:s kärleksreality där seniorer checkar in på ett hotell i utlandet för att förhoppningsvis möta den rätta. För göteborgaren Sven-Erik blev det dock ingen kärlekslycka – den gången.

I stället träffade han rätt efter att programmet visats på bästa sändningstid i landets största tv-kanal. Då blev han ihop med Julia, 28, som fick upp ögonen för Sven-Erik i och med hans medverkan i ”Hotell Romantik”. Hon tog kontakt med tv-profilen och resten är historia.

Det uppskattar Julia mest med Sven-Erik

Julia har tidigare berättat vad hon uppskattar mest med Sven-Erik.

– Jo, men det var väl det, att han är helt galen. Jag tyckte han var jätterolig, han sa sådana repliker som bara fick en att skratta. Jag tyckte han var jätteskön, han stack ut bland de andra där, har hon berättat för Afterwork TV.

Sven-Erik:

– Julia skrev till mig och det var jättetrevligt. Så noterade hon någonting jag nämnt vid något tillfälle, att jag inte dejtar kvinnor under 55 år. Då skrev hon lite käckt sådär ”vad tror du om en som är född 95 då?” Och så sade jag att jag kunde göra undantag, naturligtvis, säger han till sajten.

Ser inte familjeliv i framtiden

Han förklarar att det har det bra ihop. Samtidigt som han är stolt över vad de har skapat tillsammans.

– Där behöver jag inte anpassa mig. Vi har ett jättetrevligt förhållande, men jag har sagt, gå inte för djupt med kärlek och känslor. Nu är du ihop med en jättetrevlig kille som kan knulla fortfarande. Det är jag stolt över att jag fortfarande kan. Men bli inte för förälskad för det är ingen mening, säger Sven-Erik till Aftonbladet, uppger Hänt.

Nu ger han ett nytt besked om relationen. Planen är inte att bilda familj, menar han. Seriöst ser han på förhållandet ändå.

– Jo, det gör jag. Men jag ser inte giftermål och trampet av små fötter framför mig, definitivt inte. Jag tror på ett förhållande där vi har trevligt och ses och ligger. Vi får ut det bästa av varandra. Ni får fråga Julia, men jag tror hon tycker det är jättetrevligt att umgås med mig, säger han.

LÄS MER: