Foto: TT

Chris O’Neill besökte Österrike utan familjen

Chris O’Neill har fångats på bild utomlands- men prinsessan Madeleine och barnen fanns inte vid hans sida.

Prinsessan Madeleine med familj har äntligen flyttat till Sverige efter en lång planering och mycket fix och don, och familjen verkar utan tvekan glada över att allt löst sig och att de äntligen kunnat flytta hit tillsammans.

Nu har hösten anlänt och precis som för de flesta familjer återfinner sig då vardagen efter sommarlov, semestrar och värmen. Även prinsessan Madeleine och familjen verkar njuta av Stockholmshösten.

”Adrienne & Teddy upplever en krispig och kall höst för första gången!,” skriver prinsessan till en bild på dottern och hunden Teddy på Instagram.

Men hela familjen verkar inte ha varit samlad i slutet av augusti.

Chris O’Neill lämnade landet utan familjen

Då fångades nämligen Chris O’Neill på bild i Österrike i samband med Salzburg-festivalen, rapporterar Allt om kungligt. Enligt sajten var han där för att besöka sin mor, Eva O’Neill, som årligen deltar vid festivalen.

Dessutom är hon högst engagerade i den då hon tillsammans med mångmiljardären Donald Kahn haar tagit initiativet till välgörenhetsgalan Amadeus Weekend som tillhör festivalen, rapporterar svensk dam.

Men även om det ser ut som att Chris njutit av evenemanget och haft en trevlig kväll så syntes varken prinsessan Madeleine eller barnen till vid hans sida. Enligt sajten hade hon inga kungliga åtaganden på hemmaplan i kalendern, men verkar alltså trots detta ha valt att inte följa med sin make.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER