Foto: TT/Instagram

Charlotte Perrellis födelsedagspresent från Anders

Charlotte Perrelli har nått en stor milstolpe i form av hennes 50-årsdag, och firandet var inget mindre än extravagant. Omringad av nära och kära firade hon helgen med både överraskningar och otroliga presenter, där en gåva från maken Anders Jensen stack ut som något alldeles särskilt.

Instagram delade Perrelli med sig av sina känslor efter firandet och beskrev den värme och kärlek hon kände från sina vänner och familj: ”Att ni gav av er tid betyder allt för mig. Den kärlek som jag överöstes med igår i form av tal och sång visste inga gränser. Jag är omtumlad, söndergråten, lycklig och otroligt tacksam,” skrev hon. Men det var inte bara kärleken från gästerna som gjorde festen speciell – det var också de unika och personliga gåvorna hon fick.

Fina gåvan från Anders

Bland alla presenter var det en gåva från maken utan tvekan verkar ha varit riktigt lyxig. ”Jag fick en gigantisk sten från min man”, avslöjar Perrelli för Expressen. Och det var inte vilken sten som helst, utan en imponerande diamant. Johan Pråmell ska ha uttryckt att: ”Det är tur att du bor så stort så du kan gå runt här hemma, om du inte vågar gå ut med den där.”

Den gnistrande diamanten var dock inte det enda Perrelli fick. Hennes nära och kära hade enligt tidningen även överraskat henne med en rad lyxiga presenter såsom resor, ett smyckeskrin från Svenskt Tenn, porslin från Louis Vuitton och exklusiva skor från Loro Piana. Det var helt enkelt tydligt att de som står henne närmast ville göra hennes 50-årsdag till något alldeles extra.

Så fint, Charlotte! Vilken lycka att firandet blev så fantastiskt!

LÄS MER

 

Läs mer om...