Foto: TV4

Rickard Olssons nya pik till exet Giséle Essé

Rickard Olsson levde tillsammans med ex-frun Giséle Essé – tills han fick bo i den beryktade boden på gården i stället för i sitt hus.
Nu skickar tv-profilen en pik till exet.
– Även apor lär sig av misstag, säger han i nya podcasten ”Hjälp, jag fyller 50!”.

Skådespelaren, komikern och programledaren Mikael Tornving, 63, är den första gästen i tv-profilen Rickard Olssons, 57, nysatsning ”Hjälp, jag fyller 50!”. I intervjuserien möter Olsson kända och folkkära profiler för ett nära samtal om deras liv och karriär – i andra halvlek. Podcasten produceras av Nöjeslivet och går att lyssna på i sin helhet HÄR.

I samtalet kommer duon in på Tornvings hemliga knivritual med barnen, att vara särbo och hur han lyckats krympa sitt liv till 38 kvadratmeter.

Rickard Olsson fick flytta ut på gården

De kommer också in på relationer, och programledare Olsson nämner då en egen, vida omtalad passage, ur sitt eget liv. Sommaren 2020 gifte han sig med dåvarande flickvännen Gisele Essé. Två år senare begärde paret gemensamt om skilsmässa.

Paret flyttade ihop i Olssons villa i Nacka. Men när de valde att gå isär, fick Rickard Olsson flytta ut till en bod på gården. Tv-profilen fick sen köpa ut exfrun från huset, vilket blev en vida omskriven historia i veckopressen.

Rickard Olssons pik till exet Gisele

I sin nya podcast ”Hjälp, jag fyller 50!” skickar Rickard nu en pik till exet.

– Du har ju varit gift fram till 2016 och nu särbo. Kommer ni att skriva över hus till höger och vänster och flytta ihop? säger Olsson innan Tornving genast flikar in, med ett skratt:

– Nej, det ska du inte göra, säger Micke Tornving då.

Rickard Olsson fortsätter:

– Haha nej, även apor lär sig av misstag. Men hur tänker du kring det, livet från 63 och framåt nu. Är du rädd för att dö ensam? säger Olsson i podden.

Micke Tornving, som tidigare arbetat inom vården, har då ett tydligt svar:

– Alla dör ensamma. Är det någonting jag lärde mig under min tid inom sjukvården så var det att alla dör ensamma, säger Tornving. 

Rickard Olsson tillsammans med supermodell

I somras berättade Rickard Olsson att han åter träffats av Amors pilar. Han är nu tillsammans med tidigare supermodellen Cathrine Hardenborg. Men den här gången tänker han inte prata lika mycket om kärleken offentligt.

– Jag har ju alltid slagit på stora trumman och öppnat upp mig på mittuppslag om stora kärleken och se hur det har gått. Nu gör vi detta med små bokstäver i telegramform istället, skrev Rickard Olsson då, i ett meddelande till Nöjeslivet.

Fotnot: “Hjälp, jag fyller 50!” finns att lyssna på via Spotify eller poddspelare/poddapp. Som exempelvis Podcaster för Iphone och Google Podcasts för Android-telefoner. Podden släpps på torsdagar från och med den 10 oktober.

Lyssna på Rickard Olssons podcast i spelaren nedan:

LÄS MER: