Foto: TV4/Kanal 5

Benjamin Ingrosso om mamma Pernilla Wahlgrens ingrepp i läpparna

Pernilla Wahlgren har låtit göra ett skönhetsingrepp i läpparna.
Det faller inte i god jord hos sonen Benjamin Ingrosso.
– Han kommer börja gråta, säger Pernilla i ”Wahlgrens värld”.

I veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld”, som sänds på torsdagkvällen i Kanal 5 och Max, avslöjar Pernilla Wahlgren att hon låtit sig övertalas att göra ett skönhetsingrepp.

Stjärnan, som hyllades stort i somras då hon programledde Allsång på Skansen för andra säsongen i rad, har nämligen fyllt läpparna med ”fillers” som ger extra volym. Men resultatet av ingreppet blev inte som Wahlgren hade tänkt sig.

– Jag var och gjorde en sån här behandling som jag gör som är jättebra. Sen övertalade de mig att testa lite fillers. Jag tänkte: ”Jaha, det låter väl bra”, säger Pernilla Wahlgren i programmet och fortsätter:

– Det blev inte alls så bra. Nu känner jag inte riktigt igen mig själv. Jag ser ut som Jokern. Och jag kan inte le! Vad är det här? Var är mitt härliga leende?

Pernilla Wahlgren visar sina nya läppar

I programmet ringer hon även upp sina barn via videosamtal för att höra vad de tycker om resultatet. Framför allt är Pernilla nervös inför att höra vad sonen Benjamin Ingrosso kommer att säga.

– Benjamin kommer bli så arg. Det här är det värsta han vet. Han kommer börja gråta. Han tycker inte om när man förändras i ansiktet, säger Pernilla i programmet

Och hon känner mycket riktigt sin son väl. När Benjamin får se sin mammas nya look brister det för honom.

– Nej men hon måste skämta! Nu får du skärpa dig, säger Benjamin i programmet.

Pernilla Wahlgren har sminkat sig som Jokern i Batman för att skoja till det lite. Men samtidigt finns allvaret där bakom sminket.

– Nej. Jag har ju skämtat och sminkat såhär. Men jag ser ju ut så här nu, säger Pernilla.

Benjamin Ingrosso: ”Skämtar du med mig?”

Benjamin Ingrosso håller för munnen när han får se sin mammas nya skönhetsingrepp.

– Skämtar du med mig?! Du kan ju inte se ut här. Jag håller på och få en panikångestattack! Det ser ut som att du ska mörda någon. Mamma, snälla, snälla! Det där är inte fillers, du ser ju ut som en clown. Skyll dig själv, säger han i ”Wahlgrens värld”.

”Wahlgrens värld” sänds på torsdagen den 10 oktober klockan 20.00 i Kanal 5 och Max.

LÄS MER: