Foto: Instagram/Instagram

Tareq Taylor överraskade Sofia Ståhl

Sofia Ståhl och Tareq Taylor hade nyligen en fantastisk helg tillsammans, som började med att Tareq överraskade Sofia genom att hyra en båt för att utforska skärgården.

Under fredagen gav sig Tareq Taylor och Sofia Ståhl iväg för en helg fylld av avkoppling och äventyr i Skärgården tillsammans, där han hade överraskad med att hyra en båt.

”Hej och välkomna till en av de bästa helgerna på länge! Vi hade något att fira så han överraskade mig med att låna en båt över helgen?!,” skriver Sofia på bloggen på Femina.

De inledde den härliga helgen tillsammans med en middag, där Tareq lagade en utsökt måltid.

”Nej men dra mig baklänges på en liten stol så gött det här var! Salmalax, japanskt ris, svamp som stekts i ingefära och vitlök, pakchoi, broccoli, aubergine som blivit olika starka gojsiga röror, hemgjord gyoza, marinerad gurka som en kimchi och pilgrimsmusslor,” skriver Sofia på bloggen.

Fina överraskningen

Men inte nog med det.

Under helgen var även en överraskningsmiddag på Svartsö Krog, kalas och hotellvistelse på schemat.

”Har inte stor erfarenhet av båtlivet men av det jag upplevt så älskar jag det och vill ha mer, mer mer! Drömmen om en egen båt är definitivt triggad efter denna helg,” skriver Sofia.

Söndagen tillbringades hemma i lugn och ro, och de njöt av en långsam dag tillsammans, fylld med tacksamhet för den minnesvärda helgen.

”Önskar mig inget mer och är så tacksam för prick allt den här helgen. Tack älskling,” avslutar Sofia. 

LÄS MER