Foto: Shutterstock, Instagram

Mick Jaggers dotter Georgia May har fått barn

Mick Jagger är inte bara en av tidernas allra största artister, utan också åttabarnsfar. Nu kommer glädjande nyheter från familjen, då en av hans döttrar, Georgia, har fått sitt första barn – och Mick sitt sjätte barnbarn.

”Vi är så kära och lyckliga och kan inte sluta titta på honom”, skriver dottern på Instagram.

För 62 år sedan grundade Mick Jagger, 81, bandet ”The Rolling Stones” tillsammans med sin vän Keith Richards, 80, och än idag är de lika aktiva som någonsin. Bandet betraktas som ett av tidernas största.

Bara förra året släppte de sitt nya album ”Hackney Diamonds” och besökte bland annat Stockholm under sin turné.

Utöver sina otaliga hits har Mick Jagger också haft en rad romantiska relationer genom sin långa karriär som musiker.

Mick Jaggers har åtta barn

Genom åren har sångaren varit känd för sina många relationer och affärer. Christopher Andersen, författare till rockstjärnans biografi Mick, uppskattar att Jagger har varit med 4 000 kvinnor ”under sitt liv” – och även den siffran kan vara i underkant, enligt People.

– Jag är en väldigt urban person, och man har massor av den här typen av tillfälliga relationer som dyker upp. De är här idag och borta imorgon, sa han en gång till Interview magazine.

Men trots det är det några kvinnor som har fått en mer betydelsefull roll i hans liv. Mick är nämligen pappa åt hela åtta barn, som han har fått med 5 olika kvinnor.

Sitt första barn Karis Jagger, fick rockstjärnan ihop med Marsha Hunt. De träffades 1969 och hade en kort affär som tog slut ett år senare när Marsha var gravid med dottern Karis Jagger.

Ett år senare blev Mick Jagger pappa igen när han och hustrun Bianca Jagger fick sitt första och enda gemensamma barn, Jade Jagger.

13 år efter att Mick Jagger fick sin andra dotter blev han pappa för tredje gången, och återigen var det en dotter. Elizabeth Jagger är den äldsta av de fyra barn som Mick har med modellen Jerry Hall. Paret inledde sin relation 1977 och var tillsammans i över 20 år, innan de skilde sig 1999 på grund av Jagger’s otrohetsaffärer.

Mick fick första son, James Jagger, föddes 1985, följt av dottern Georgia May Jagger 1992, som har haft stora framgångar som modell.

Sonen Gabriel Jagger föddes 1997 och blev Mick Jaggers sista barn med Jerry Hall innan deras separation. I kontrast till många av sina syskon har Gabriel valt att hålla sig borta från rampljuset så mycket som möjligt, även om han har gjort några jobb som modell.

Samma år som Mick Jaggers relation med Jerry Hall avslutades föddes hans son Lucas Jagger. Lucas Jagger är barn till modellen Luciana Gimenez och följer i sin mammas fotspår som fotomodell.

Efter Lucas födsel skulle det dröja hela 17 år innan Mick blev pappa igen. 2014 blev Mick tillsammans med 43 år yngre balettdansösen Melanie Hamrick och de fick sonen Deveraux två år senare. Mick och Melanie är fortfarande ett par idag.

Mick Jaggers dotter Georgia May har blivit mamma

Men det är inte bara sina många barn som bringar lycka i Mick Jaggers liv. Han har även sex barnbarn – med den yngsta som nyligen fötts av hans dotter Georgia May. Det avslöjade Micks dotter nyligen på Instagram.

Vår son Dean Lee Jagger Sedlick föddes den 30 september. Vi är så kära och lyckliga och kan inte sluta titta på honom. Tack, Cam Bryan, för att du har varit så fantastisk genom allt och tagit så bra hand om oss.

Micks andra barnbarn är Mazie och Zachary Watson, barn till äldsta dottern Karis samt Assisi, Ray och Amba, alla tre barn till dottern Jade.

Sångaren är dessutom gammelmorfar då barnbarnet Assisi fick ett barn 2014.

Vilken familjelycka, stort grattis!

LÄS MER:
* Mick Jaggers 44 år yngre flickvän ryter ifrån efter kritiken om åldersskillnaden: ”De kan sköta sitt”
* Mick Jagger skilde sig från ex-hustrun Bianca 1978 – så här ser hon ut 46 år senare