Foto: TV4

Nabaz Baki från Robinson 2024 har synts i tv förr

Vi har nu fått bekanta oss lite med de nya deltagarna i årets säsong av ”Robinson”. Men vissa av de kan man känna igen sedan tidigare. Nabaz Baki är en av dem – han har nämligen varit med i tv tidigare.

Petra Malm har tagit sig till Filippinerna för den nya säsongen av ”Robinson.” En stor förändring i höstens upplaga är att tävlingen till en början består av tre lag som kämpar mot varandra istället för de vanliga två.

Planen är dock att gå över till två lag, och i kvällens avsnitt fick vi se de tre lagen göra upp om de viktiga platserna i programmet.

Därför känner du igen Nabaz Baki i Robinson 2024

En av de som presenteras i höstsäsongens första avsnitt är frisören Nabaz Baki. Något som sticker ut med Nabaz är att han har varit med i tv tidigare – han var nämligen med i Big Brother säsongen 2022 – i Finland.

Han har dessutom medverkat i ett realityprogram i Turkiet. För tidningen Yle har han berättat att han fick mersmak för reality efter att ha medverkat i Big Brother.

– Jag var rädd för att synas förr, för jag blev mobbad i många år. Men sen öppnade Big brother dörren, så säger jag så här: jag har ju skämt ut mig på finsk tv redan så nu kan jag skämma ut mig mer på svensk tv, säger han till tidningen.

Nabaz har även sommarpratat i Yle Vega, som är Svenskfinlands mest lyssnade program. Där berättade han bland annat om den tunga förlusten av sin 10-årige gudson som fick honom att söka till Big Brother.

– Min älskade gudson Colin dog för två år sedan i en tragisk olycka. Han blev bara 10 år gammal. Jag har upplevt många sorger och förluster i mitt liv, men det är det värsta jag har varit med om, säger Nabaz.

Förlusten av Colin gav Nabaz en ny insikt om hur kort livet är – att allt man vill göra, bör man göra medan man kan. En av hans egna drömmar var att delta i realityserien Big Brother, och med sitt stora leende lyckades han charma den finska publiken.

– Jag fick något annat att tänka på en stund, mitt i sorgen. För den finns kvar och kommer att följa mig så länge jag lever, säger han.

Lycka till i Robinson, Nabaz!

LÄS MER:
* Glädjebeskedet: Robinson-deltagarna Dennis Johansson och Amanda Högvik är ett kärlekspar
* Anders Lundins gåva till Gustav Jacobsson – efter uttåget ur Robinson: ”Njöt varje sekund”

 

Läs mer om...